Camon32
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Ben çok acıkmıyorum da hani canım çekiyoSıkıntı yok.Tutabilirsin bence.
Ben çok acıkmıyorum da hani canım çekiyoSıkıntı yok.Tutabilirsin bence.
Yani artık gerekli şeyler bunlar crafting den çıkıyoruz tüm itemler yere düşüyorEskiden şöyle bi mantık vardı: A oyuncusu crafting tablede bir şey yaparken aynı anda B oyuncusu bakarsa görebiliyorduve bırakında içinde kalıyodu çok iyidi o
![]()
Düşünsene. Savaştasın elmas kılıcı almayı unutuyosun arkadan adam geliyor sen çıkınca düşüyor ve ölüyorsun *pc'nin monitörüne klavye soktu*Yani artık gerekli şeyler bunlar crafting den çıkıyoruz tüm itemler yere düşüyoraman Allah'ım
![]()
Modu uyarlayabilirler ama saçma olur. 2. el olmazsa kendine karanlık madende nasıl torch tutucan ? mantık plshe he aklıma yeni geldi bu arada azcık düşündümde
Torchu elimize aldıgımızda aydınlatacak koymaya gerek kalmicak ama isteyen yine koyabilir
O zaman kaskıımıza ışık takarız , madenciler gibi panpaModu uyarlayabilirler ama saçma olur. 2. el olmazsa kendine karanlık madende nasıl torch tutucan ? mantık pls![]()
Comes Alives mod muydu neydi onun gibi olursa iyi olur çünkü köylüler oyuncu şeklinde olup, arkadaş olabiliyosun hatta evlenebiliyosun[DOUBLEPOST=1434925045,1434925009][/DOUBLEPOST]aynen şu köylüllerin burunlarına sinir oluyom kız köylü felanda yapsın güzel.![]()
Soma madencileri geldi aklıma...O zaman kaskıımıza ışık takarız , madenciler gibi panpa![]()
Evet Zaten minecraft 1998 senesinde geçiyor.O zaman kaskıımıza ışık takarız , madenciler gibi panpa![]()
yıl 2015 hala ışıklı kask takıyorlar :^:%34-*32p-?Evet Zaten minecraft 1998 senesinde geçiyor.Ama fena olmaz ya hakkaten.
Hayır 1001 yılında yada daha eskilerde çok çok eskilerdeEvet Zaten minecraft 1998 senesinde geçiyor.Ama fena olmaz ya hakkaten.
onu bizde biliyoz1.9 durmaz 1.9.1 1.9.2 1.9.3 1.9.4 1.9.5 1.9.6 1.9.7 1.9.8 1.9.9 1.9.10 bura dururlar gibi
Skinler zaten 3D değilmüydü??2.0 Hakkında
+Skin paketleri Xbox One, Xbox 360, Playstation 4, Pocket Edition'da olduğu gibi PC platformuna gelecek.
+Küçük bir ihtimal ile launcher yenilenecek. (Çok düşük ihtimal)
+Skin görünümleri artık 3D olacak.
+Oyunun komut blokları ve benzeri içeriklerden uzaklaşıp daha çok ''Survival'' tabanlı bir hale geleceği söyleniyor.
+Oyun yine Java ile çalışacak ama neredeyse hissettirmeyecek (?)
+Oyuna çizgileri kalınlaştırma gibi çok farklı grafik özellikleri gelecek. (İptal edilmiş.)
+Oyuna performans iyileştirmeleri yapılacak.
+Sunucular daha çok Vanilla durumuna getirilecek... (Çok düşük ihtimal.)
Kısacası diğer platformlarda olan özel olarak sayılan diğer sürümler gibi artık bu sürüme de ''Minecraft: PC Edition'' adı verilebilir![]()
Java yok olursa nolur biliyor musjn?Javaya muhtaç olmayan bir minecraft <3 o grafiklerle 60 FPS den 200 e çıkarım belki.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Java yok olsun. Adam akıllı optimizasyon yapamıyor. C++ falan gelse herhalde optimizasyonu düşünemiyorum bile (çok süper olur hani)Java yok olursa nolur biliyor musjn?
O zevkle oynadığın modlar, faction sunucunsa kullandığın o saçma pluginler skriptler. Oynadığın serverler o saçma faction sunucunu kiraladığın hosting yok olur!