Minecraft 2.0 da Neler Olacak (Görüşler)

Thepoisonn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
normal yüzen balıkların geleceğini sanmıyorum balıkların item olarak kalacağını görmüştüm bir keresinde eklenmez yani balık falan bence

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Java yok olursa nolur biliyor musjn?
O zevkle oynadığın modlar, faction sunucunsa kullandığın o saçma pluginler skriptler. Oynadığın serverler o saçma faction sunucunu kiraladığın hosting yok olur!
Yalnız 2.0'a geçerse oyun bambaşka olduğundan yine her şey baştan kodlanacak :(
Ha Java'yla kodlamışsın ha C++'yla* C++ daha iyi* :C

junitre

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer javayı kaldırırlarsa GodofMilker'ında dediği gibi yeniden kodlarlar.Mojang-Microsoft ikiside yapamadı bunu yapmalarıda zor yaparlarsada bu yıl update falan olmaz bence.Ama gerçekten en güzel grafikli olan oyunlar olsun onlarda bile 100-150 alırken rahat minecraftta gerçekten düşükte 40 fps zor alıyorum.Buna bi çözüm bulsunlarda item falan dert değil.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Eğer javayı kaldırırlarsa GodofMilker'ında dediği gibi yeniden kodlarlar.Mojang-Microsoft ikiside yapamadı bunu yapmalarıda zor yaparlarsada bu yıl update falan olmaz bence.Ama gerçekten en güzel grafikli olan oyunlar olsun onlarda bile 100-150 alırken rahat minecraftta gerçekten düşükte 40 fps zor alıyorum.Buna bi çözüm bulsunlarda item falan dert değil.
Hayır burada bahsedilen Minecraft 2 kısaca ._. Minecraft 2'yi de bir zahmet sıfırdan kodlasınlar, 0'dan kodlayınca ha C++ olsun ha Java olsun ne fark eder diyorum :( C++'da optimizasyon var en azından*

junitre

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
minecraft 2'de yapabilirler.ama dediğim şu ki yapması çok zor ve uzun.c++ olmasını istemeyende yoktur herhalde veya farklı bir oyun motoru.yapsınlar yapabilirlerse :)

SONÜTÜCÜ

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
*Duvarlara sürülebilen redstone
*Kırılmaz tekne
*Savaş baltası
*Meşale(Savaş için)
*Zorlu moblar
*Daha akıllı köylüler(5 elmasa zümrüt verenden bahsetmiyorum bile)

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Ya benim anlamadığım pocket editionda paancar falan varmış; normal oyunda yok. Neden o platfarmo ayrı buna ayrı yenilik getiriyolarki ?