Orada da varız sen rahat ol...Dostum, anlatamıyorum galiba burası Türkiye forumu Türkçe konuşun bari burada yapmayın şu ingiliz şeysini bilen anlar nasıl bir anlayış tüm foruma hitap etmen gerekmiyor mu açtığın konularda?
O zaman minecraft'ın has forumuna gidin sizi tutan yok
Ne yapıyorsanız yapın sizin zihniyetiniz yüzünden bir gün çok kötü durumlara geleceğiz. O zaman orada kal buraya bulaştırma ingilizce özentiliğini.Orada da varız sen rahat ol...
Yahu Ingilizce nereden çıktı Allah aşkına? Forumda kendi görüşümüzü sunamazmıyız? Keşke forum İngilizce olsaydı dyemezmiyim ben şimdi? Bunu demem forumdan çıkmamı mı gerektiyor?[DOUBLEPOST=1435090783,1435090738][/DOUBLEPOST]Ne yapıyorsanız yapın sizin zihniyetiniz yüzünden bir gün çok kötü durumlara geleceğiz. O zaman orada kal buraya bulaştırma ingilizce özentiliğini.
Adam Almanca'da yazsa Rusça'da yazsa ben yine aynı yorumu yapardım...Yahu Ingilizce nereden çıktı Allah aşkına? Forumda kendi görüşümüzü sunamazmıyız? Keşke forum İngilizce olsaydı dyemezmiyim ben şimdi? Bunu demem forumdan çıkmamı mı gerektiyor?
Türkiye forumunun ingilizce olmasını istemek nasıl fikir özgürlüğü olabiliyor ben de onu anlamıyorum başkalarının özgürlüğüne girdiğiniz zaman o görüş görüş değildir.Yahu Ingilizce nereden çıktı Allah aşkına? Forumda kendi görüşümüzü sunamazmıyız? Keşke forum İngilizce olsaydı dyemezmiyim ben şimdi? Bunu demem forumdan çıkmamı mı gerektiyor?[DOUBLEPOST=1435090783,1435090738][/DOUBLEPOST]
Adam Almanca'da yazsa Rusça'da yazsa ben yine aynı yorumu yapardım...
Hala başkasının özgürlüğüne giriyorsun diyorsun. Görüş belirtmen özgürlük kısıtlamak mı?Türkiye forumunun ingilizce olmasını istemek nasıl fikir özgürlüğü olabiliyor ben de onu anlamıyorum başkalarının özgürlüğüne girdiğiniz zaman o görüş görüş değildir.
Bir öneri verseydinYahu ne yapıyorsanız yapın yorum da yapmıyorum şu saatten sonra allah akıl fikir versin
İnşallah verir...Yahu ne yapıyorsanız yapın yorum da yapmıyorum şu saatten sonra allah akıl fikir versin
I am admire to your gif. = Giflerine hayran kalıyorumKinda weird but improvable. = Biraz garip ama geliştirilebilir.
![]()
Bu kafada olduktan sonraDude I'm sorry,because this is so bad :'/
Note:%90 World Edit
%10 Real build