Küçük bir proje - DIKKAT = Kötü build içerir !

RedBuilder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum, anlatamıyorum galiba burası Türkiye forumu Türkçe konuşun bari burada yapmayın şu ingiliz şeysini bilen anlar nasıl bir anlayış tüm foruma hitap etmen gerekmiyor mu açtığın konularda?

O zaman minecraft'ın has forumuna gidin sizi tutan yok
Orada da varız sen rahat ol...

S

Switcher

Ziyaretçi
Çeviri ekledim. , bu sayede eğer burada global bir arkadaşımız varsa oda cevap yazsın :D

RedBuilder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne yapıyorsanız yapın sizin zihniyetiniz yüzünden bir gün çok kötü durumlara geleceğiz. O zaman orada kal buraya bulaştırma ingilizce özentiliğini.
Yahu Ingilizce nereden çıktı Allah aşkına? Forumda kendi görüşümüzü sunamazmıyız? Keşke forum İngilizce olsaydı dyemezmiyim ben şimdi? Bunu demem forumdan çıkmamı mı gerektiyor?[DOUBLEPOST=1435090783,1435090738][/DOUBLEPOST]
Yahu Ingilizce nereden çıktı Allah aşkına? Forumda kendi görüşümüzü sunamazmıyız? Keşke forum İngilizce olsaydı dyemezmiyim ben şimdi? Bunu demem forumdan çıkmamı mı gerektiyor?
Adam Almanca'da yazsa Rusça'da yazsa ben yine aynı yorumu yapardım...

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Yahu Ingilizce nereden çıktı Allah aşkına? Forumda kendi görüşümüzü sunamazmıyız? Keşke forum İngilizce olsaydı dyemezmiyim ben şimdi? Bunu demem forumdan çıkmamı mı gerektiyor?[DOUBLEPOST=1435090783,1435090738][/DOUBLEPOST]
Adam Almanca'da yazsa Rusça'da yazsa ben yine aynı yorumu yapardım...
Türkiye forumunun ingilizce olmasını istemek nasıl fikir özgürlüğü olabiliyor ben de onu anlamıyorum başkalarının özgürlüğüne girdiğiniz zaman o görüş görüş değildir.

RedBuilder

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkiye forumunun ingilizce olmasını istemek nasıl fikir özgürlüğü olabiliyor ben de onu anlamıyorum başkalarının özgürlüğüne girdiğiniz zaman o görüş görüş değildir.
Hala başkasının özgürlüğüne giriyorsun diyorsun. Görüş belirtmen özgürlük kısıtlamak mı?