Neden farklı bir sunucu sevmiyorsunuz ?

Farklı sunucularda oynamak istermiydin ?

• Evet

Kullanılan: 40 93.0%
  • Hayır

Kullanılan: 3 7.0%

• Kullanılan toplam oy
    43

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
İstersen sunucuma davet edeyim seni farklı sunucu gör şu an yapım aşamasındayız 2 hafta sonra açılacağız.(1 aydır kodlar, 1 ayda map yapımı sürdü şuana kadar)

KosovAli27

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben aslında HardCore Faction açmayı düşünüyorum yabancılardaki gibi zor hammadde falan yok sadece orman bilgi ve küçük bi market yapmayı düşünüyorum vip satılmıycak sizce tutarmı bu server

MertOrMErocks86

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
insanlar (en azından türkler) minigame oynuyorlar. başaramayınca sinir oluyorlar ve bırakıyorlar. daha sonra işin kolayına kaçıp lapisli faction oynuyorlar. 1-2 hafta emekten sonra amaçsız kalıyor adamlar. kale bas bas kale bas. tek amaç bu neresinden eğleniyorlar anlamadım. daha sonra adamlar arkadaşlarıyla hiç bilmeden bazen bir minigameye giriyorlar ve tabii ki kaybedip factiona geri dönüş. Örnek vereyim biz geçen nerde quakecraft oynuyoduk adamın biri o sinir soruyu sordu. Lapis nerde acaba? işte bu yüzden factiondan başka bir şey sevmiyo türkler. Egoist insanların tek amacı hızlıca büyüyüp kendinden büyük adamları saniyede 3620 kes vuran makro ile öldürmek. İŞTE BU YÜZDEN FACTİON TÜRKLERDE ÇOK SEVİLİYOR -.-

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Hemen açıklayayım ;
Türk oyuncular, daha çok factions sunucuları tercih ederler çünkü faction sunucularda arkadaşlarınızla klan savaşları kale baskınları yapabiliyorlar.Lapiste hızlı bir şekilde kasılıp gelişmek istiyorlar.Ama birazda haklılar çünkü hem level kasıp setini yapıyorlar, hem para kazanıyorlar hem de zaman kaybı olmuyor.Benim lapisi tercih etme sebebim , emek sunucularının kapanabilir diye korkuyorum.O yüzden bütün emeğim boşa gider diye.Lapisli factions sunucuları kapatılırsa sorun değil 2 dakikada tekrar pro4 set yaparım mantığıyla sunucuları seçiyorum.Survival ise bir kişi gelişiyor ve o kişiyi kimse durduramıyor, siz gelişirken geliyor kesiyor ve survival sunucularda oynamak yerine arkadaşlarınızla vanilla sunucuda oynamak daha iyi bir şeydir.Ayrıca survivaldede emek harcıyoruz günlerimizi veriyoruz.

- Kendi Görüşüm
lütfen lapisçi?
Nerede baskın yapıyorlar Allah aşkına? NEREDE YAPIYORLAR!?!
ancak /warp ormana giriyorlar sonra warp ormanda pro4 setlerle devriye geziyorlar faction sunucuda survival keyfini yaşamak isteyenlere(benim) gibi kesiyorlar

ve konuyu açan arkadaş haklısın. Bende böyle olsun istemem ama durum böyle.[DOUBLEPOST=1435240128,1435239996][/DOUBLEPOST]
Ben aslında HardCore Faction açmayı düşünüyorum yabancılardaki gibi zor hammadde falan yok sadece orman bilgi ve küçük bi market yapmayı düşünüyorum vip satılmıycak sizce tutarmı bu server
Biz bu kalınla üstünden geçtiğim yeri çok duyduk
Tutsa bile server kirası bitince kapanır. Çünkü daha serverin nasıl ayakta kaldığını bilmiyorsun. Vip satılmak zorunda yoksa serverin kirasını nereden karşılayacaksın?

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lapisi çok düşük yap (ör:1 altın) diğer maddeleri de öyle yap (ör:2 altın 5 altın) eşyaları pahalı yap (ör:500 altın 2000 altın) biraz az kişiler gelir ama gelenler de lapisi bırakmış "Aydınlanmış" kişilerdir.

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Lapisi çok düşük yap (ör:1 altın) diğer maddeleri de öyle yap (ör:2 altın 5 altın) eşyaları pahalı yap (ör:500 altın 2000 altın) biraz az kişiler gelir ama gelenler de lapisi bırakmış "Aydınlanmış" kişilerdir.
Burası Oyuncuların çok cahil ve cehennemde yaşadığı Türkiye. O servere gelenler "Anasını sattımıı admin bune biçim faction lan ben senin ananı bacını dedeni 7 sülaneni...." deyip eski factionuna döner

KosovAli27

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
lütfen lapisçi?
Nerede baskın yapıyorlar Allah aşkına? NEREDE YAPIYORLAR!?!
ancak /warp ormana giriyorlar sonra warp ormanda pro4 setlerle devriye geziyorlar faction sunucuda survival keyfini yaşamak isteyenlere(benim) gibi kesiyorlar

ve konuyu açan arkadaş haklısın. Bende böyle olsun istemem ama durum böyle.[DOUBLEPOST=1435240128,1435239996][/DOUBLEPOST]
Biz bu kalınla üstünden geçtiğim yeri çok duyduk
Tutsa bile server kirası bitince kapanır. Çünkü daha serverin nasıl ayakta kaldığını bilmiyorsun. Vip satılmak zorunda yoksa serverin kirasını nereden karşılayacaksın?
Oyun parası satmayı düşünüyorum ama abartmadan bi kaç item satılıcak ama adeletli olcak yani p15 değil

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Oyun parası satmayı düşünüyorum ama abartmadan bi kaç item satılıcak ama adeletli olcak yani p15 değil
O zaman tutulabilir. Ama Başlangıç Paketi Kömür Paketi Demir paketi Elmas Paketi vb yap mesela başlangıç paketinde demirden aletler ve deriden yapımı set yap içinede bitane kova koy onun gibi. Wolfteam(bütün 13- onu oynar) L.O.L de var bunlar. Birçoğu oyunda da.[DOUBLEPOST=1435240675,1435240600][/DOUBLEPOST]
Onun için gelenlerin sayısı az olacak dedim :).
Bence öyle bir sistem olduğu için çok kişi gelir ancak 3-9 kişi kalır o anlamda didim didimi içtim :)

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
O zaman tutulabilir. Ama Başlangıç Paketi Kömür Paketi Demir paketi Elmas Paketi vb yap mesela başlangıç paketinde demirden aletler ve deriden yapımı set yap içinede bitane kova koy onun gibi. Wolfteam(bütün 13- onu oynar) L.O.L de var bunlar. Birçoğu oyunda da.[DOUBLEPOST=1435240675,1435240600][/DOUBLEPOST]
Bence öyle bir sistem olduğu için çok kişi gelir ancak 3-9 kişi kalır o anlamda didim didimi içtim :)
Neyli didi?
Biz fakiriz şerbet içiyoruz hala :(.
[DOUBLEPOST=1435240982][/DOUBLEPOST]
LoL dedin beni benden aldım şimdi :)
Sen en iyisi şampiyon sat (karakter);
Herk karakter'in bir özelliği olsun evet adam server'a her girişinde mutlaka 1 karakter seçmek zorunda olsun.
Karakterlerden bazıları;
Ekko=Zamanda geri gidiyor mesela adam savaşa girdi canı azaldı yeteneği basıyor bir miktar geriye gidiyor ve canı o zamanki can ile eşit oluyor.

Teemo=Nedense kimse bilmez ama bir nişancıdır kendisi.
Az vuruyor ama vurdu mu da zehirliyor ayrıca vurduğu zaman rakip bir kaç saniyeliğine kör oluyor.

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Neyli didi?
Biz fakiriz şerbet içiyoruz hala :(.
[DOUBLEPOST=1435240982][/DOUBLEPOST]
LoL dedin beni benden aldım şimdi :)
Sen en iyisi şampiyon sat (karakter);
Herk karakter'in bir özelliği olsun evet adam server'a her girişinde mutlaka 1 karakter seçmek zorunda olsun.
Karakterlerden bazıları;
Ekko=Zamanda geri gidiyor mesela adam savaşa girdi canı azaldı yeteneği basıyor bir miktar geriye gidiyor ve canı o zamanki can ile eşit oluyor.

Teemo=Nedense kimse bilmez ama bir nişancıdır kendisi.
Az vuruyor ama vurdu mu da zehirliyor ayrıca vurduğu zaman rakip bir kaç saniyeliğine kör oluyor.
Ben LOL oynamıyorum evde kendi internetim oyuna girmemi İnternet kafede oyuna giren başkaları engelliyor :(
ama bence lol şampiyonları olmasın Mesela birkaç örnek
Darkness: Skinimiz simsiyah olsun (sonoyuncudaki gibi vipler istediği skini koyuyor) sonra /ozelliklerim yazınca shift tuşuna bastığında nickin görünmez(herkesde var) ondan sonra çok hızlı olsun bir vuruşu 2 vuruş olsun hatta ben bunun kat kat güçlüsünü zombi olarak kodlamıştım yenmek imkansızdı :) ama zombi olarak. Zombi çok hızlı olunca hedefinin etrafında halka çiziyor kıpırdadığında sana doğru fırlıyor ve ölüyorsun
EnderLook: Yüzünde koca bir enderman gözü olan enderman skini olan oyuncu. Çok uzağı görebilsin ışınlanabilsin tek seferde bir blok taşıyabilsin vb