Nasıl Olmuş ? - Proje

S

Switcher

Ziyaretçi
Yorum atmadan önce okuyun ;
Kale duvarları düzeltilicek uzun olduğu için en sona sakladım.
Daha çok şey eklenecek :)
Nasıl olduğunu yazarzanız sevinirim. + Önerilerinizi bekliyorum...
Tartışma başlatmayalım Lütfen ..
Ayrıca gemi benim değil bakarak yaptım.(youtube)

26.06.2015---------

27.06.2015

29.06-2015------------ Daha paylaşım olmayacak gerisi bana kalsın :)
--------------------------------------------------------------------------------------

Son düzenleme:
S

Switcher

Ziyaretçi
Diğerinde öneri vereceklerine tartışma başlattılar burada yayınlayacağım artık. + Duvarları düzelticem teşekkürler.

MineBine

Gurbet elde bir başıma neyleyim?
En iyi cevaplar
0
Şu eklenecek şu düzeltilecek diyorsun. Bitirince açsaydın bu konuyu.[DOUBLEPOST=1435252591,1435252553][/DOUBLEPOST]Ekliyim, ortadaki mor renkli bloklar uyumsuz olmuş diğerleriyle.

S

Switcher

Ziyaretçi
Şu eklenecek şu düzeltilecek diyorsun. Bitirince açsaydın bu konuyu.[DOUBLEPOST=1435252591,1435252553][/DOUBLEPOST]Ekliyim, ortadaki mor renkli bloklar uyumsuz olmuş diğerleriyle.
Biliyorum bende konu bitince aççaktım zaten ilk öyle karar verdim fakat buildim çok üst düzey değil öneri alarak yapmak istedim. Hangi mor bloklar portalın ordakimi ? + Önerin için teşekkürler.

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ordaki kııcı senin kılıcın sandım
Yani f5 ve f1 e bastın çekerken elinde kılıç vardı sandım -_-

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Basit olmuş,geliştirmelisin.Ayrıca arsalar warpının başlangıcını mı yapmaya başlamıssın spawnı mı anlamadım.

stephen00168

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Bölümlere ayırdığın yerlerin bazısı diğerine göre daha küçük onlar eşit olsa daha güzel olabilir. Ayrıca portal ve üstündeki bloklar bide yolun ortasına koyduğun mor şeyler (halı galiba) görüntüle biraz alakasız kalmış :)