TrustNoONE
Kimyager , Sadece Kimyager.
- En iyi cevaplar
- 0
Bilgiye karşılık bitcoin satmıştım... 3 bc nice <3
Canım sıkkın kardeş, sende haklısın fakat anlamıyorum, neden zort diye kötülüyonuz konuyu. Amaan neyse. Sert çıktıysam özür..Konuyla ilgisi olanlar zaten yeterince bilgilendi de bu tavır ne ben anlamadımNeyse uğraşamıcam size deepweb ile baş başa mutlu vakitler.
Arkadaş şu anki bitcoin değeri 600 tl yazmışBilgiye karşılık bitcoin satmıştım... 3 bc nice <3
Ne yazdın be Hanna. Biz "Abartılacak bir şey yok" derken düzgün kullanılırsa gereksiz sitelere girilemeyeceğini söylemeye çalıştık. Ayrıca sen bile biraz bilgisayar- internet bilginiz olursa sorun çıkmaz diye yazmışsın. Demek ki neymiş, akıllı olanlar girebiliyormuş. Şimdi uslu bir çocuk ol ve millete atar yapma *Bkz: Anadolunun Efsanesi*![]()
Amma abarttınız haa!.. Çoğu efsane ve hikaye, farkındayız. Ama sürükleyici mi sürükleyici, hayatımıza renk katar belki diye paylaşıyom, siz gelip dalga geçiyonuz.. Yani yoksa deepwebe girip amerikadan israile füze atabileceğimizi fln sanmayın.Şu muhteşem devlet sırları dünyayı değiştirebilecek bilim adamları yapaz zekalı ölüm makinelerine falan inananın beyninden şüphe ederim
Ayrıca ben deepwebden füze alıcaktım kapıda ödeme oluyor mu?
Bende ayol .-.beyandım.
katılıyorum deepweb i bu kadar abartılmamalı, adam site acıyor bunu google ye vermezs, antik kuntik alan adı koyar al sana deep webDeep webin yararlarıda var unutulmuş bilgiler unutulmuş dinler üniversitelerin araştırmaları vb.
+ quantum teknolojisi falan onlar yalan
Aynen ben birçok kez deep webe girdim. Ama o bilindik tor browserle ulaşılana değilkatılıyorum deepweb i bu kadar abartılmamalı, adam site acıyor bunu google ye vermezs, antik kuntik alan adı koyar al sana deep webonca yazıyı okuyan varmı ya
![]()