İnternetin Yeraltı Dünyası: DeepWeb

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır ''dipwib yararlı bi kiri ırda bilgi buluyım'' diyen hangi biriniz normal olarak googleda bulamadığınız yararlı bi bilgiyi deepwebde buldunuz?

Edit: Seri katil ilanlarının %90 ı yalan :([DOUBLEPOST=1435495966,1435494930][/DOUBLEPOST]
Bilgiye karşılık bitcoin satmıştım... 3 bc nice <3
Arkadaş şu anki bitcoin değeri 600 tl yazmış
2k para edecek ne biliyordun?

muhammed1841

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ne yazdın be Hanna. Biz "Abartılacak bir şey yok" derken düzgün kullanılırsa gereksiz sitelere girilemeyeceğini söylemeye çalıştık. Ayrıca sen bile biraz bilgisayar- internet bilginiz olursa sorun çıkmaz diye yazmışsın. Demek ki neymiş, akıllı olanlar girebiliyormuş. Şimdi uslu bir çocuk ol ve millete atar yapma *Bkz: Anadolunun Efsanesi* :(

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şu muhteşem devlet sırları dünyayı değiştirebilecek bilim adamları yapaz zekalı ölüm makinelerine falan inananın beyninden şüphe ederim

Ayrıca ben deepwebden füze alıcaktım kapıda ödeme oluyor mu?

Hannabell

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ne yazdın be Hanna. Biz "Abartılacak bir şey yok" derken düzgün kullanılırsa gereksiz sitelere girilemeyeceğini söylemeye çalıştık. Ayrıca sen bile biraz bilgisayar- internet bilginiz olursa sorun çıkmaz diye yazmışsın. Demek ki neymiş, akıllı olanlar girebiliyormuş. Şimdi uslu bir çocuk ol ve millete atar yapma *Bkz: Anadolunun Efsanesi* :(
Şu muhteşem devlet sırları dünyayı değiştirebilecek bilim adamları yapaz zekalı ölüm makinelerine falan inananın beyninden şüphe ederim

Ayrıca ben deepwebden füze alıcaktım kapıda ödeme oluyor mu?
Amma abarttınız haa!.. Çoğu efsane ve hikaye, farkındayız. Ama sürükleyici mi sürükleyici, hayatımıza renk katar belki diye paylaşıyom, siz gelip dalga geçiyonuz.. Yani yoksa deepwebe girip amerikadan israile füze atabileceğimizi fln sanmayın.

K

Klood07

Ziyaretçi
Bir gün deepwebde katil sitesinde dolanıyodum sonra yatıp sabah uyandıkdan sonra kendimi bir odada buldum arkamda da bana ne işkence edeceklerini planlayan portekiz adamların sesi vardı sonra elimdeki kelepçeyi çıkarıp kaçtım siz girmeyin ölürsünüz

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
katılıyorum deepweb i bu kadar abartılmamalı, adam site acıyor bunu google ye vermezs, antik kuntik alan adı koyar al sana deep web :D onca yazıyı okuyan varmı ya :D
Aynen ben birçok kez deep webe girdim. Ama o bilindik tor browserle ulaşılana değil
Özel mesaj. Orasıda indexlenmiyor üyeler arasındaki konuşma gizli olduğu için

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Seviye 7 nerde :D bir şey dicem tor ile girersek evimize FBI gelme olasılığı dahami az

AkanCe Tarafından Gönderildi