Phoenix Anti-Cheat 2.1 Sürümü ! (İnanılmaz Bir Hile Engelleyici Plugin) Neden Bekliyorsun !

ahmettarik5834

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Adama Kick Attığı Zaman Adamın İtemlerinin Düşmesini Nasıl Sağlarım ?? CombatLog Var Ama Düşmüüyor İtemler. Yardım Ederseniz Şimdiden Çok Teşekkür Ederim.

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Adama Kick Attığı Zaman Adamın İtemlerinin Düşmesini Nasıl Sağlarım ?? CombatLog Var Ama Düşmüüyor İtemler. Yardım Ederseniz Şimdiden Çok Teşekkür Ederim.
CombatLog savaşa girdiği zaman çıkarsa itemlerini düşürüyor.
Ayrıca zaten öyle özellik ekliceğimi düşünmüyorum çünkü haksız yere atıyor bazen.
[DOUBLEPOST=1435606453,1435606414][/DOUBLEPOST]
Ama enemy eklemeler işe yaramaz ? adına çıkarsa npc
Hileler sadece enemy'lere vurmuyor onlara öncelik veriyor sadece.

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
CombatLog savaşa girdiği zaman çıkarsa itemlerini düşürüyor.
Ayrıca zaten öyle özellik ekliceğimi düşünmüyorum çünkü haksız yere atıyor bazen.
[DOUBLEPOST=1435606453,1435606414][/DOUBLEPOST]
Hileler sadece enemy'lere vurmuyor onlara öncelik veriyor sadece.
Mübarek hala bekliyok , güncelleme bekliyok tarihv er lo :D

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Ben aslında 1-2 günde bir güncelleme yapabilirim :D
Ama işte oyun oynuyorum yada başka işlerim oluyor :D
Daha çok üşengeçlik diyebiliriz :D
bide bukkitteki plugine versiyon güncellemesi yapcam "This appears to be a bad zip file." sinir oldum önceden de zip atmıştım kabul etmişti, şimdi etmiyor sanki virüs var içinde

ImportTurkey

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Nasıl kullanıcam ProtocolLib yükledim pluinide yükledim ama adam kill auro açıp vuruyor ama oyundan atılmıyor

Andromurat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Nasıl kullanıcam ProtocolLib yükledim pluinide yükledim ama adam kill auro açıp vuruyor ama oyundan atılmıyor
Kill Aura Tespit Edici NPC vanish true ise görünmez npc leri kill aura göremediginden algılamıyor onu false yaparsan npc oyuncunun arkasında spawnlanır ve görünür hale gelir görünür olursa ancak kill aura olup olmadıgını denetleyebilir sistemden anladıgım bu