- En iyi cevaplar
- 0
Bak TriggerBot diye bisey var sadece enemylere vuruyor. Ee adam karsidakini enemy eklerse npcye vurmaz. Ama NPC İsmi Oyuncunun Adına çıkarsa npcyede vuracaktr...Gereksiz bence..
GT-I9295 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bak TriggerBot diye bisey var sadece enemylere vuruyor. Ee adam karsidakini enemy eklerse npcye vurmaz. Ama NPC İsmi Oyuncunun Adına çıkarsa npcyede vuracaktr...Gereksiz bence..
GT-I9295 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TriggerBot sadece enemy'lere vurmuyor o sadece baktığı yerdeki kişilere vuruyor.Bak TriggerBot diye bisey var sadece enemylere vuruyor. Ee adam karsidakini enemy eklerse npcye vurmaz. Ama NPC İsmi Oyuncunun Adına çıkarsa npcyede vuracaktr...
Onu bunu bırakta güncelleme ne zamanTriggerBot sadece enemy'lere vurmuyor o sadece baktığı yerdeki kişilere vuruyor.
Ama enemy eklemeler işe yaramaz ? adına çıkarsa npcTriggerBot sadece enemy'lere vurmuyor o sadece baktığı yerdeki kişilere vuruyor.
CombatLog savaşa girdiği zaman çıkarsa itemlerini düşürüyor.Adama Kick Attığı Zaman Adamın İtemlerinin Düşmesini Nasıl Sağlarım ?? CombatLog Var Ama Düşmüüyor İtemler. Yardım Ederseniz Şimdiden Çok Teşekkür Ederim.
Hileler sadece enemy'lere vurmuyor onlara öncelik veriyor sadece.Ama enemy eklemeler işe yaramaz ? adına çıkarsa npc
Mübarek hala bekliyok , güncelleme bekliyok tarihv er loCombatLog savaşa girdiği zaman çıkarsa itemlerini düşürüyor.
Ayrıca zaten öyle özellik ekliceğimi düşünmüyorum çünkü haksız yere atıyor bazen.[DOUBLEPOST=1435606453,1435606414][/DOUBLEPOST]
Hileler sadece enemy'lere vurmuyor onlara öncelik veriyor sadece.
Ben aslında 1-2 günde bir güncelleme yapabilirimGüncellemede yardım lazımsa yardım edeyim daha hızlı olur
Üşengeçliğinden kurtulmanın binbir yolunu öğrenmek istiyorsan bana gelBen aslında 1-2 günde bir güncelleme yapabilirim
Ama işte oyun oynuyorum yada başka işlerim oluyor
Daha çok üşengeçlik diyebiliriz![]()
bide bukkitteki plugine versiyon güncellemesi yapcam "This appears to be a bad zip file." sinir oldum önceden de zip atmıştım kabul etmişti, şimdi etmiyor sanki virüs var içindeBen aslında 1-2 günde bir güncelleme yapabilirim
Ama işte oyun oynuyorum yada başka işlerim oluyor
Daha çok üşengeçlik diyebiliriz![]()
Kill Aura Tespit Edici NPC vanish true ise görünmez npc leri kill aura göremediginden algılamıyor onu false yaparsan npc oyuncunun arkasında spawnlanır ve görünür hale gelir görünür olursa ancak kill aura olup olmadıgını denetleyebilir sistemden anladıgım buNasıl kullanıcam ProtocolLib yükledim pluinide yükledim ama adam kill auro açıp vuruyor ama oyundan atılmıyor
Görünüşe Göre Bi 10 yıl sonra PhonixAntiCheat 2.1 Çıkıcak.@Muhammed2188 Daha ne Kadar Beklemeliyiz