TEOG Puanları

TEOG Puanınız kaç?

• 300-350

Kullanılan: 4 12.9%
  • 350-400

Kullanılan: 3 9.7%
  • 400-450

Kullanılan: 4 12.9%
  • 450-500

Kullanılan: 20 64.5%

• Kullanılan toplam oy
    31

Darkless05

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lise seçimim geçen yıldı. Ben aslında şuanki lisemin 2 üst bir lise istiyordum ama şansıma bu lise geldi. Şuanda işe bak pansiyon falan yapılıyor sosyal bilimler lisesi olucak B) ama adamlar bizi yine anadoludan mezun olmuş olarak göstericekler:sinirli:

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Euehehe Diyesim gelidi sorular desen yamuk geçen seneki tüm iptal edilen sorularım doğruydu :/
Ama yinede puanım 470 di :Dsdadadasdasdasda

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
olabilir ancak sitres vardı geleceğin tek sınavla belirlenmiyordu
O stres üç sınavda bir ara koyulmasıyla aşılabilecek çok kolay bir engeldi. Bir de mazeret sınavı koyarlardı tam olurdu. Tabi İngilizce de.
TEOG öyle değil. Okul puanları ve özel okulların şişirme notları ciddi sıkıntılar. Tercih döneminde yerleştirilen okullar sıkıntı. Sınavın çok kolay olması, her sınavda iptallerin olması, din dersinin sınava dahil olması, iyi öğrenciyi belirleyememesi sıkıntı.

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu ne be herkes 400 küsürat almış. Ben SBS'de 305 alıp sevinmiştim la nasıl böyle 400 falan alabiliyorsunuz. Çok mu kolay bu TEOG?
Çok fazla kolay. Cidden fazla kolay. O kadar kolay ki iyi öğrenciyi belirleyemiyor. Senin 305'le girdiğin lise şu an en az 380'le falan alıyordur. O kadar kolay yani.[DOUBLEPOST=1435573092,1435572972][/DOUBLEPOST]Kolay olduğunu söylemiş miydim?[DOUBLEPOST=1435573134][/DOUBLEPOST]Ama cidden kolay

tree

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
kolay yapmalarının sebebi açıkta kalan yani geçemeyen öğrenciler, eğitimli öğrenciler istiyorlar ondan dolayı sınavı kolay yapıp kalan öğrenci sayısını çok fazla gözle görülü bi şekilde düşürmek istiyorlar[DOUBLEPOST=1435573257,1435573161][/DOUBLEPOST]ki gerçekten mantıklı bir olay, yani ben olsam böyle yaparım çoluk çocuğu kandırıp eğitimsiz hiç bişiden haberi olmayan çocukları toplayıp dışarda eylem yaptırmaktan iyidir!

• Beğen
Reactions: CMO