Mello01
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Gene iyisin
Kabaca 1218510 kişi senden daha düşük puan yapmış
Gene iyisin
En azından SBS TEOG kadar haksız bir sınav değildi. S:yaktın bizi sbs![]()
Katılıyorum, sbs'de çalışan kazanıyordu, fazla emek veren kazanıyordu. TEOG sisteminde ise özel okullar kazanıyor.En azından SBS TEOG kadar haksız bir sınav değildi. S:
olabilir ancak sitres vardı geleceğin tek sınavla belirlenmiyorduEn azından SBS TEOG kadar haksız bir sınav değildi. S:
O stres üç sınavda bir ara koyulmasıyla aşılabilecek çok kolay bir engeldi. Bir de mazeret sınavı koyarlardı tam olurdu. Tabi İngilizce de.olabilir ancak sitres vardı geleceğin tek sınavla belirlenmiyordu
kardeşimin aldığı notla ben odtü ye girerim **Bu ne be herkes 400 küsürat almış. Ben SBS'de 305 alıp sevinmiştim la nasıl böyle 400 falan alabiliyorsunuz. Çok mu kolay bu TEOG?
Aynen öyle bir kaç soruya baktım Selfie'yi sormuşlar.Bizim zamanımızda sorsalardı soruların hepsini yapardık be.Bu ne be herkes 400 küsürat almış. Ben SBS'de 305 alıp sevinmiştim la nasıl böyle 400 falan alabiliyorsunuz. Çok mu kolay bu TEOG?
Yuh Selfie mi o nasıl bir soru öyle. Ben hakkımı istiyorum lan bana sordukları sorular kazıktı niye şimdi böyle.Aynen öyle bir kaç soruya baktım Selfie'yi sormuşlar.Bizim zamanımızda sorsalardı soruların hepsini yapardık be.
Çok fazla kolay. Cidden fazla kolay. O kadar kolay ki iyi öğrenciyi belirleyemiyor. Senin 305'le girdiğin lise şu an en az 380'le falan alıyordur. O kadar kolay yani.[DOUBLEPOST=1435573092,1435572972][/DOUBLEPOST]Kolay olduğunu söylemiş miydim?[DOUBLEPOST=1435573134][/DOUBLEPOST]Ama cidden kolayBu ne be herkes 400 küsürat almış. Ben SBS'de 305 alıp sevinmiştim la nasıl böyle 400 falan alabiliyorsunuz. Çok mu kolay bu TEOG?
Aynen yahBu ne be herkes 400 küsürat almış. Ben SBS'de 305 alıp sevinmiştim la nasıl böyle 400 falan alabiliyorsunuz. Çok mu kolay bu TEOG?