- En iyi cevaplar
- 0
Fraps Uygun.Ya ücretsiz video çekme programı önerebilecek varmı?, boyutu az olacak videoların
Fraps Uygun.Ya ücretsiz video çekme programı önerebilecek varmı?, boyutu az olacak videoların
Bandicam İle Çekip Format Factory ile Renderlayıp boyutunu azaltabilirsinYa ücretsiz video çekme programı önerebilecek varmı?, boyutu az olacak videoların
camista ile çek hem videoyu net çekiyor hemde editliyebiliyorsunYa ücretsiz video çekme programı önerebilecek varmı?, boyutu az olacak videoların
3 dersten itibaren izliyenlerin beyni yanacak heraldeArkadaşlar ders halinde skript yazma direk geçicem. Basit skript nedir vb onlarda içinde olacak.
1 ders: pvp bilgim
2 ders: warp yapma
3 ders: kolay minigames yapma
gibi gibi..
Ben de Camtasia Studio öneriyor ve kullanıyorum. Yapabileceklerini sayamam çünkü her şeyi yapabiliyorsun; hem o nefes alma kısımlarını filan silmek yerine bu program ile seçtiğin kısımdaki ses seviyesini 0 a düşürebilirsin. Videonun çözünürlüğünü istediğin gibi ayarlayıp başına intro arkasına ses resim her şeyi ekleyebilirsin. Programı 5 dakika kurcalarsan kavrarsın zaten sen.camista ile çek hem videoyu net çekiyor hemde editliyebiliyorsun
3 dersten itibaren izliyenlerin beyni yanacak heralde![]()
Olsun yine de senin dediğin dökümanlara bakmaktansa video izleyerek, nasıl yapıldığını temelinden görsel örnekler ile daha iyi kavrayabilir. Ve sanırım sen bu videoyu silinmeden önce izlememişsin, bu videoda Skriptin nelerden oluştuğu vs. yani temel şeyler anlatılıyordu. Yeni başlayan biri bunu döküman inceleyerek bunu bulamaz ki...Skript gibi basit bir şeyin videolu anlatımını çekmekte izlemekte vakit kaybıdır. 10 yaşındaki çocuklar yazıyor artık azcık döküman incelenince öğrenilen bir şey ne gerek var videoya.
Yeni başlayan biri döküman inceleyerek bunu bulamıyorsa @RepublicanSensei bunu anlatacak bilgiye nasıl sahip? Peki ya @blackone1991? Ya da @GodofMilker? Siz araştırmayı bilmediğiniz ve üşengeç olduğunuz için bu konuda onlar kadar iyi değilsiniz, bulamaz değil bulmaz demen gerekir.Olsun yine de senin dediğin dökümanlara bakmaktansa video izleyerek, nasıl yapıldığını temelinden görsel örnekler ile daha iyi kavrayabilir. Ve sanırım sen bu videoyu silinmeden önce izlememişsin, bu videoda Skriptin nelerden oluştuğu vs. yani temel şeyler anlatılıyordu. Yeni başlayan biri bunu döküman inceleyerek bunu bulamaz ki...
Ben döküman incelemeden, sadece yazılan küçük (evet gerçekten aşırı küçük, sadece on join ve 2 satır kod) skriptlere bakarak öğrendim.Yeni başlayan biri döküman inceleyerek bunu bulamıyorsa @RepublicanSensei bunu anlatacak bilgiye nasıl sahip? Peki ya @blackone1991? Ya da @GodofMilker? Siz araştırmayı bilmediğiniz ve üşengeç olduğunuz için bu konuda onlar kadar iyi değilsiniz, bulamaz değil bulmaz demen gerekir.
Seçfirin fakir ama güzel rehberi kalaydı o yeter de artardı, niyeti olan zaten njol.ch'dan fazlasıyla öğreniyor.Ben döküman incelemeden, sadece yazılan küçük (evet gerçekten aşırı küçük, sadece on join ve 2 satır kod) skriptlere bakarak öğrendim.
Ancak kodların nasıl bir şey olacağını bilemezsin. Bundan dolayı kodların yazılı olduğu dökümanları 2-3 günde ezberledim ve şu an çok iyi biliyorum. (Kodlar zaten ingilizce ezberlemek çok kolay.)
Sen çok yanlış gelmişsin konuya; ben öğrenemez dedim mi? Bazı kişiler video ile daha iyi kavrar dedim sen gittin dökümanları tercih edenleri listeledin. Şimdi de gelip bize üşengeç diyorsun; video ile öğrenmenin nesi üşengeçlik oluyormuş acaba?Yeni başlayan biri döküman inceleyerek bunu bulamıyorsa @RepublicanSensei bunu anlatacak bilgiye nasıl sahip? Peki ya @blackone1991? Ya da @GodofMilker? Siz araştırmayı bilmediğiniz ve üşengeç olduğunuz için bu konuda onlar kadar iyi değilsiniz, bulamaz değil bulmaz demen gerekir.
açıkcası ben bu videoların gelmesi taraftarıyımSkript gibi basit bir şeyin videolu anlatımını çekmekte izlemekte vakit kaybıdır. 10 yaşındaki çocuklar yazıyor artık azcık döküman incelenince öğrenilen bir şey ne gerek var videoya.
adam tatilde bile aktif yok böyle zenginlikArkadaşlar yazlıktayım, internet bulmakta sıkıntı çekiyorum bildiğin bana özelden bandicam full.rar atacak gönüllü birisi varsa çok tatlı olur önceden çalıştığını da test ederse sevinirim. Video çok istendi tekrar çekip net cafelerde upload edicem ^^