Üstteki üyeyi Death Notela öldür.

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ölüm sebebi:Ayağına tırpan battı yere düştü sonra kasırga onu dep webteki çılgın bilim adamının evine götürdü ve ayağı kesilip yedirildi sonrada öldü
Not: piskopatça olsun istedim eskiden benim lakabım ThePsikopat tı :)
Ölüm Sebebi: Aniden çıkan bir deprem sonrası oluşan çatlaklardan birinden düşer ve Dünya'nın merkezine düşmeye başlar. Merkezin sıcaklığında yanarak pişer.

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Ölüm Sebebi: Aniden çıkan bir deprem sonrası oluşan çatlaklardan birinden düşer ve Dünya'nın merkezine düşmeye başlar. Merkezin sıcaklığında yanarak pişer.
Ama üstünde yalıtımlı kıyafet olduğu için daha önce kimsenin gitmediği yerlere gider[DOUBLEPOST=1435595301,1435595268][/DOUBLEPOST]
Hm, yazık. Önümüzdeki 1 dakika yaşayacağına dair bir senetin var mı?
Kimin ne kadar yaşayacağını ancak Allah bilir. Saçmalama.
Allah izin verirse onlarca yıl daha ömrüm var :)
Görmüşsündür inş.

Darkless05

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ölüm sebebi: Bademciklerine aldığı darbeyle boynundaki kemiklerin boğazını yırtarak akciğerlere gidip büyük bir öksürükle akciğerde kanama meyana getirip nefes verirken kan kusup can çekişerek öldü.

FrozenBrainTR

☆☆☆ Azrail ☆☆☆
En iyi cevaplar
0
Ölüm sebebi:beyin parazitinin beynini ele geçirip beyin parazitine tapması ardından beyni kendi kontrolünde olmadığı için kendini asması

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
FrozenBrainTR

Hiçbir şey yazmadığım için Profil fotoğrafına baktığım andan itibaren 40 saniye sonra kalp krizinden öleceksin.

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Ardunioyu beynine sokarak ölmüş :S
Yo, Arduino'yu beynime ekstra özellik katmak için soktum :/
Hızı 16 mhz olsa da artık saniyeler içerisinde devasa
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
hesaplamalarını yapabiliyorum.
Ve ölmedim bak hayattayım :(
Death Note'a düzgün yazamamışsındır ya da ben Kira olduğumdan etki etmemiştir.
Neden Kira'yım diye soruyorsan, Profil Fotoğrafıma bak anlarsın o kim :( Tabi ki de Death Note'dan Light, yani Kira. :(

[DOUBLEPOST=1435596468,1435596410][/DOUBLEPOST]
Bir nedenden dolayı toprağa hükmedebilen biri damarlarına derini delerek toprak sokmuş bütün damarlar toprak ile tıkanınca kanda et tabakasını delerek dışarıya fırlamış.
Ölüm Sebebi:
2 burnuna birden 2 hıyar depiştirmek...