[ÇÖZÜLDÜ]Bilgisayar çok yavaş yardım edin!

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
2005 model :D halinize sukredin benim pc hiç eklenti yapmadim :) minecraft 120 fps yeter

AkanCe Tarafından Gönderildi

iMamiReyiZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O saçma programı kesinlikle yüklemeyin. CClenaer fazlasıyla yeterli olucaktır.
Hayir. Kuzenimin Bilgisayarı Google Chrome yi Açınca Ölüyordu SystemCare Yükledi Düzeldi Bilmeden Konuşma !

-----------------------------------------------------------------------------------\o/-------------------------------------------------------------

iMamiReyiZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
:( Windowsun kendi dosyalarını silen programdan bahsetme bana :( Hata bulma olayıda tamamen yalan.
Bence cok hızlı chromeye bastığımda 1 salise bile sürmeden googleye giriyor.[DOUBLEPOST=1435789675,1435789632][/DOUBLEPOST]
:( Windowsun kendi dosyalarını silen programdan bahsetme bana :( Hata bulma olayıda tamamen yalan.
Arkadaşım Ben Kullanıyorum Google Chromeye Tıkladığımda Direk 3 Salise Olmadan Googleye Dahil Giriyor Bilmeden Konuşma :3

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence cok hızlı chromeye bastığımda 1 salise bile sürmeden googleye giriyor.[DOUBLEPOST=1435789675,1435789632][/DOUBLEPOST]
Arkadaşım Ben Kullanıyorum Google Chromeye Tıkladığımda Direk 3 Salise Olmadan Googleye Dahil Giriyor Bilmeden Konuşma :3
Bizzar kendim denedim :( Kendini avutmaya devam et :( Iobit in programlarını kesinlikle kullanmayın.