Len kavga etmeyin.Peki geriye kalan 6.999.000.000 kişi?
Len kavga etmeyin.Peki geriye kalan 6.999.000.000 kişi?
Ben Kavga Etmiyorum Doğru Olanı Söylüyorum ! *,*Len kavga etmeyin.
Benim konumu tartışma yerine çevirdiniz özelden konuşsanızaBen Kavga Etmiyorum Doğru Olanı Söylüyorum ! *,*
Ben zatne pesBenim konumu tartışma yerine çevirdiniz özelden konuşsanızaBen pcyi hızlandırmaya çalışıyım siz burda tartışın millet öneri yapcak diye yavaş internetimle sayfayı yenileyip duruyorum!
Yani güvenmiyorumda o yüzden yapmayam benKardeşim bende de olmuştu şu çözümlerden sonra hızlandı ; Başlat'a %temp% yaz içindekileri sil sonra Yerel Disk C'ye gel Windows dosyasına gir sonra "Temp" dosyasına gir ve onun içindekileri sil sonra çalıştır'a "prefetch" yaz içindekileri sil sonra Başlat menüsü Donatılar Sistem Araçların'dan Diski temizle'ye ve diski temizle sonra Eset Nod 32 8 indir keyini bulursun internetten sonra'da CCleaner indir temizle dosyaları. Haftada bir iki'kez "Temp" "%temp%" "prefetch" onları sil haftada bir iki'kez benden bu kadar inşallah işini yarar yardımcı olmuşumdur inşallah.![]()
Ben şimdi bunu boşunamı yazdım ?Yani güvenmiyorumda o yüzden yapmayam ben![]()
Pc çok riskli bir ara çöktü sandım ben ccleaner deneyim bide seninkini doğruluğunu öğreniyim bu pc giderse valla bana bide pc olmaz diyimBen şimdi bunu boşunamı yazdım ?
bence hemen yap dediklerimi.Pc çok riskli bir ara çöktü sandım ben ccleaner deneyim bide seninkini doğruluğunu öğreniyim bu pc giderse valla bana bide pc olmaz diyim![]()