[YARDIM] Hayvanlara Vurmayı Engelleme?

Kro_PvP

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Serverimde Wgli Alanda Hayvanlara Vurmayı Nasıl Engellerim? veya Böyle bir Plugin Varmı? Yardım ederseniz Çok Minnettar Kalırım.

Andromurat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Böyle bir özellik varsa eger ben bilmiyorum ama GriefPreventi diye bi arsa koruma plugini mevcut arsaya koruma atınca koruma içerisindeki zararlı moblar hariç diger moblara vurulmuyor ayrıca arsayı kontrol etmede başkasının izni olmuyor aynı wg işlevini görüyor ama oyuncuya özel

Kro_PvP

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Böyle bir özellik varsa eger ben bilmiyorum ama GriefPreventi diye bi arsa koruma plugini mevcut arsaya koruma atınca koruma içerisindeki zararlı moblar hariç diger moblara vurulmuyor ayrıca arsayı kontrol etmede başkasının izni olmuyor aynı wg işlevini görüyor ama oyuncuya özel
Yorumun Icin Teşekkür Ederim.

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Araştırdım,
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
bulabildim. Anladığım kadarı ile bu plugin aracılığında /region flag city mob-damage-deny <vurmayı engelleyeceğin mob adı> komutu ile istediğini yapabilirsin.

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nasıl yapılacağını veya olup olmadığını cahilliğimden bilmiyorum ama yakın zamanda Java'yı öğreneceğim
Mantığı;
Hayvanın WG'li alanda olup olmadığını tespit edip eğer WG'li alanda ise hayvanın olduğu yere görünmez bir ArmorStand spawnlıyor veadam vurmaya çalıştığında armorstand'e vuruyor yani hayvanın canı gitmiyor.Ve WG'li alandan çıkar çıkmaz ArmorStand'i siliyor.
Java bilen arkadaşlar bu mantığa göre kodlayabilirler.

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nasıl yapılacağını veya olup olmadığını cahilliğimden bilmiyorum ama yakın zamanda Java'yı öğreneceğim
Mantığı;
Hayvanın WG'li alanda olup olmadığını tespit edip eğer WG'li alanda ise hayvanın olduğu yere görünmez bir ArmorStand spawnlıyor veadam vurmaya çalıştığında armorstand'e vuruyor yani hayvanın canı gitmiyor.Ve WG'li alandan çıkar çıkmaz ArmorStand'i siliyor.
Java bilen arkadaşlar bu mantığa göre kodlayabilirler.
ne gerek var skriptte damage verildiğinde damage verilenin mob olduğu algılanıp event iptal edilebilir 3 4 satır bir şey
senin dediğin hayvan gibi kastırır ayrıca :/
Zaten skripte bile gerek yok wg plugininde hayvanlara vurmayı engelleyebiliyosun :/

efe2002ozyay

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ne gerek var skriptte damage verildiğinde damage verilenin mob olduğu algılanıp event iptal edilebilir 3 4 satır bir şey
senin dediğin hayvan gibi kastırır ayrıca :/
Ağladım :(.
Neden bilmiyorum şu lanet Java'yı :(.
Merak etmeyin ama bugün "Java Beginners" adlı kitabım kargodan geliyor ondan sonra yaklaşık 1-2 ay sonra bende plugin yazacağım ! :D
*Mutluluk

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ağladım :(.
Neden bilmiyorum şu lanet Java'yı :(.
Merak etmeyin ama bugün "Java Beginners" adlı kitabım kargodan geliyor ondan sonra yaklaşık 1-2 ay sonra bende plugin yazacağım ! :D
*Mutluluk
Öğren öğren bi gün Türkiyede de mineplex gibi sunucular açılır belki bi umut