LegendofAnatolia
Kaptan Penguen
- En iyi cevaplar
- 0
kıliferi
Profil Fotonda Anime Karakteri var.Animedeki kişiler karaktersizdir. O yüzden kendinizi karaktersiz kişilere benzetmeyin.
Animeci değil dostum o da benim gibi Amarikan Güreşçisi.Lafı fazla uzatmaya gerek yok !Profil Fotonda Anime Karakteri var.
Dostum usta siplintır ölü olarak yakalanmışUsta Siplintır
(Ben anime izlemediğimden mütevellit çizgifilm karakteri kullanabilirim)
Aferin ne kadar akıllısın sen. Otur sözlüne 100. En azından kendime benzetmiyorum.Profil Fotonda Anime Karakteri var.
Benzetmediğin Kişiyi PP Yapma.Animecilik Kötü bir şey Değiildir Korkma İtiraf Et.Aferin ne kadar akıllısın sen. Otur sözlüne 100 En azından kendime benzetmiyorum.
Başında 'Amerika' geçen her şey sahtedir.Animeci değil dostum o da benim gibi Amarikan Güreşçisi.Lafı fazla uzatmaya gerek yok !
Dostum böyle tartışmaları çok yaşadım.Hiçbirini kafama takmadım uzatmanın manası yok.Sen sahte diyorsun ben gerçek.Ama senin sahte dediğin için sana bir şey demiyorum,senin de benim gibi benim inandığım şeye saygı duy.Böyle bir şey olursa ikimizde memnun oluruz.Ayrıca Mark Henry 2013 senesinde Türkiye'ye geldi.Türkiye'de Wwe sahte diyenleri duyunca sinirlendi ve lafı şu oldu.Bir tek Türkiye böyle diyor.Eğer sahte olduğuna inanıyorsanız.Gelinde gösterelim.Başında 'Amerika' geçen her şey sahtedir.
Amerikan Güreşinin gerçek olduğuna inanmaktansa Animelerin gerçek olduğuna inanırım,gerçek olma olasılığı daha yüksek.
Bak dini bir inanışın varsa ve kötü bir yolda değilse saygı duyarım.Dostum böyle tartışmaları çok yaşadım.Hiçbirini kafama takmadım uzatmanın manası yok.Sen sahte diyorsun ben gerçek.Ama senin sahte dediğin için sana bir şey demiyorum,senin de benim gibi benim inandığım şeye saygı duy.Böyle bir şey olursa ikimizde memnun oluruz.
Sana mı soracağım neyi profil resmi yapıp yapmayacağımı ? Ko çum Allah dışında başka kimseden korkmayı beceremem ben. Ama senin için korku nedir bilir misin ? Benimle tartışman ve kavga etmen korku ve gerilimdir.Benzetmediğin Kişiyi PP Yapma.Animecilik Kötü bir şey Değiildir Korkma İtiraf Et.