Üstteki Üyeyi Anime Karakterine Benzet

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Başında 'Amerika' geçen her şey sahtedir.
Amerikan Güreşinin gerçek olduğuna inanmaktansa Animelerin gerçek olduğuna inanırım,gerçek olma olasılığı daha yüksek.
Dostum böyle tartışmaları çok yaşadım.Hiçbirini kafama takmadım uzatmanın manası yok.Sen sahte diyorsun ben gerçek.Ama senin sahte dediğin için sana bir şey demiyorum,senin de benim gibi benim inandığım şeye saygı duy.Böyle bir şey olursa ikimizde memnun oluruz.Ayrıca Mark Henry 2013 senesinde Türkiye'ye geldi.Türkiye'de Wwe sahte diyenleri duyunca sinirlendi ve lafı şu oldu.Bir tek Türkiye böyle diyor.Eğer sahte olduğuna inanıyorsanız.Gelinde gösterelim.

ZereftheBlackMage

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adamın biri çıkmış üstteki üyeyi benzet diye konu açmış. Buraya bile anime izlemeyenler doluşuyor ya. Size ne gidin başka konulara. Niye burayı kirletiyorsunuz! Yakında tartışmadan bu da arşive alınır. Tartışacaksanız ö.m.ye gidin ya da şimdi konuyu terk edin!
[Üstteki Luffy'e benziyor.]

Son düzenleme:

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Dostum böyle tartışmaları çok yaşadım.Hiçbirini kafama takmadım uzatmanın manası yok.Sen sahte diyorsun ben gerçek.Ama senin sahte dediğin için sana bir şey demiyorum,senin de benim gibi benim inandığım şeye saygı duy.Böyle bir şey olursa ikimizde memnun oluruz.
Bak dini bir inanışın varsa ve kötü bir yolda değilse saygı duyarım.
Bilimsel bir görüşte farklı bir mantık yürütüyorsan saygı duyarım.
Fakat ağzında çelik boru yiyen bir adamın ayağa kalkması ve ipana ile fırçalanmış inci dişleriyle gülümsemesi...
Sen hiç ağzına boru yiyen bir adam gördün mü ? Ben gördüm ve gülümsemeyi bırak ayakda duramıyor.
Cidden beyninizi yıkıyorlar.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Benzetmediğin Kişiyi PP Yapma.Animecilik Kötü bir şey Değiildir Korkma İtiraf Et.
Sana mı soracağım neyi profil resmi yapıp yapmayacağımı ? Ko çum Allah dışında başka kimseden korkmayı beceremem ben. Ama senin için korku nedir bilir misin ? Benimle tartışman ve kavga etmen korku ve gerilimdir.

Karşımda korkudan tıraş makinesi kesilecek insan, bana korkudan bahsetmesin.
Animeci olmayı bil. Animeci sessiz durur, sinirlenince kafasında süper kahraman oluşturur ve sinirlendiği kişiyi hayalinde döver.

Amerikan güreşinin gerçek olup olmadığını çık karşıma göstereyim istersen ?