doktor kendi haline bırakın dediHakaretmi? Bir şeyi doğru anlamadan yorum yapma. Senin gibi ''hayvan'' demedik millete. Espri yaptım.
Benmi tartışma çıkardım? Espri yaptım. '' Defol Git Lan Şurdan,Gizliden Hakaret Etmeye Çalışıyorsun Bide '' Diyerek tartışma çıkaran sensin.Yaptığına Terbiyesizlik Denir Espri Değil! Anime Sevmiyorsan Yorumda Yazıp Tekrar Bela Arama Burda.Tartışma Çıkarırsan Daha Rapor Edeceğim
Hangi doktora gittin?doktor kendi haline bırakın dedi
Bana Gizliden Laf Çakmaya Çalışıyorsun,Farketmedimmi Sence?Benmi tartışma çıkardım? Espri yaptım. '' Defol Git Lan Şurdan,Gizliden Hakaret Etmeye Çalışıyorsun Bide '' Diyerek tartışma çıkaran sensin.
Haksız olan sensin k.bBana Gizliden Laf Çakmaya Çalışıyorsun,Farketmedimmi Sence?
En reiz Öğretmen Onizukaya benziyor..Rias'a benziyor..(Beni Luffy benzetin pls)
Öyle bir niyetim yoktu. İftira op.Bana Gizliden Laf Çakmaya Çalışıyorsun,Farketmedimmi Sence?
OramaKomaBuramaKo Ne Demek Oldugunu Bilmiyorsan Neden Yazıyorsun? Hakaret Olarak Algılıyorum.Öyle bir niyetim yoktu. İftira op.
Bak sen diosun işte 'bilmiyosan' belki aklına gelmiştir yazmıştır anlamını bilmiyodur ve bende bilmiyorum.OramaKomaBuramaKo Ne Demek Oldugunu Bilmiyorsan Neden Yazıyorsun? Hakaret Olarak Algılıyorum.