- En iyi cevaplar
- 0
Gomu Gomu no jet pistol yaparsınAnimeleri pek bilmem ama benim yaptığım büyülerin çoğunun Naruto adlı animeden çaldığımı söyleyebilirim.Bizim moderatörler öneri veriyor yapıyorum.
Olur fikirleriniz varsa profilime mesaj atınGomu Gomu no jet pistol yaparsın. .s
Gear second / geat third filan. One Piece animesinden IRFN sorabilirsin. .s
![]()
![]()
Bence doğru olanı yaptınız,eğer oyuncu sunucuyu oynamaya yetecek kadar kaliteli değilse girmemeli.Çok azaldı 2000 ise olsun canım ne edek![]()
Katılıyorum bizde böyle düşündük.Bence doğru olanı yaptınız,eğer oyuncnu sunucuyu oynamaya yetecek kadar kaliteli değilse girmemeli.
Kaliteyi arttırıp,oyuncu sayısını düşürmeniz parasal açıdan sıkıntı yarattığını sanmıyorum.
Çünkü ne kadar kalite sunarsan o kadar para alırsın.
bende anime izlemem narutoyu bide sasukeyi biliyom sasuke naruto animesinden devrim abiAnimeleri pek bilmem ama benim yaptığım büyülerin çoğunun Naruto adlı animeden çaldığımı söyleyebilirim.Bizim moderatörler öneri veriyor yapıyorum.
bende anime izlemem narutoyu bide sasukeyi biliyom sasuke naruto animesinden devrim abiAnimeleri pek bilmem ama benim yaptığım büyülerin çoğunun Naruto adlı animeden çaldığımı söyleyebilirim.Bizim moderatörler öneri veriyor yapıyorum.
sansür koydumBir uyarı gördüm sanki .s
Yeşil mario