Üstteki Üyeyi Anime Karakterine Benzet

ByNovem

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Animeleri pek bilmem ama benim yaptığım büyülerin çoğunun Naruto adlı animeden çaldığımı söyleyebilirim.Bizim moderatörler öneri veriyor yapıyorum.

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Animeleri pek bilmem ama benim yaptığım büyülerin çoğunun Naruto adlı animeden çaldığımı söyleyebilirim.Bizim moderatörler öneri veriyor yapıyorum.
Gomu Gomu no jet pistol yaparsın :D. .s
Gear second / geat third filan. One Piece animesinden IRFN sorabilirsin. .s

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Çok azaldı 2000 ise olsun canım ne edek :D
Bence doğru olanı yaptınız,eğer oyuncu sunucuyu oynamaya yetecek kadar kaliteli değilse girmemeli.
Kaliteyi arttırıp,oyuncu sayısını düşürmenizin parasal açıdan sıkıntı yarattığını sanmıyorum.
Çünkü ne kadar kalite sunarsan o kadar para alırsın.

ByNovem

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bence doğru olanı yaptınız,eğer oyuncnu sunucuyu oynamaya yetecek kadar kaliteli değilse girmemeli.
Kaliteyi arttırıp,oyuncu sayısını düşürmeniz parasal açıdan sıkıntı yarattığını sanmıyorum.
Çünkü ne kadar kalite sunarsan o kadar para alırsın.
Katılıyorum bizde böyle düşündük.

HqeS

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
bende anime izlemem narutoyu bide sasukeyi biliyom sasuke naruto animesinden devrim abi :D[DOUBLEPOST=1435928377,1435928328][/DOUBLEPOST]
bende anime izlemem narutoyu bide sasukeyi biliyom sasuke naruto animesinden devrim abi :D
Bir uyarı gördüm sanki .s
sansür koydum :D

TrustNoONE

Kimyager , Sadece Kimyager.
En iyi cevaplar
0
Anime izlemiyorum bu sebeple Bir Breaking Bad Karakterine benzeteceğim Skyler'i seçiyorum..