Savunmanı bana değil, Doğukan'a iletmen gerekDoğal Olarak Evet .. , Ben Burada Skripti Savunuyorum Ve Videosunun Gelmesini ..
Savunmanı bana değil, Doğukan'a iletmen gerekDoğal Olarak Evet .. , Ben Burada Skripti Savunuyorum Ve Videosunun Gelmesini ..
-,- Skripti Dışlayan Sensin Adam Çekmek İstiyir ..Savunmanı bana değil, Doğukan'a iletmen gerek![]()
Bana Skript'i savunacaksan bir sebeple gel Emre, Skript'i savunuyorum demekle olmuyor o işler.-,- Skripti Dışlayan Sensin Adam Çekmek İstiyir ..
Plugin Daha Uzun , UğraşımazBana Skript'i savunacaksan bir sebeple gel Emre, Skript'i savunuyorum demekle olmuyor o işler.
Sadece bu kadar mı?Plugin Daha Uzun , Uğraşımaz
Skript Daha Kısa Net , Kolay , herkes Yapabilir , Sürekli Güncelleme Yapılıyor , Sınırı çok Fazla
Olurmu ? ...![]()
Herkes kendi yaptığına göre kıyaslayınca acemiler profesyonellere hayranlıkla bakıyor, Skript gibi basit bir şeyde Doğukan'ın yapmış olduğu şeyler Java'da mantıken yapılması daha çok zor şeyler. Fakat ben Java ile onları hatta daha iyisini yapabilecek seviyede olduğum için öyle bir görüşüm yok, @RepublicanSensei'nin kendisi de bilir bunu![]()
Superguilds'in aynısını yapıyorum, çok daha kısa* Emin ol büyük projelerde java çok daha iyi ve kısa. @CoffeeBeatPlugin Daha Uzun , Uğraşımaz
Skript Daha Kısa Net , Kolay , herkes Yapabilir , Sürekli Güncelleme Yapılıyor , Sınırı çok Fazla
Olurmu ? ...![]()
Kendim test ettim,javada oynattığım 50 particle'ye göre skriptde oynattığım 50 particle 10 katı daha fazla işlem yapıyor.Plugin Daha Uzun , Uğraşımaz
Olurmu ? ...![]()
Tamam güzelde burası yeri değil. (Mesajları okumadı, yeni konu bu ise devam edin.)Kendim test ettim,javada oynattığım 50 particle'ye göre skriptde oynattığım 50 particle 10 katı daha fazla işlem yapıyor.
Sınırı fazla değil,sadece çocukları tatmin etmeye yetecek kadar.
Hem istediğin özgürlüğe kavuşamazken,hemde 10 katı performans yemek akla hayale zarar bir durum.
Javada bir particleye yol çizip,particlenin bu yolu takip etmesini sağlayabilirsin hatta bu particleyi takip eden dinamik ışığı bile ekleyebilirsin.
Karanlık bir zindanda yol gösteren küreyi yaptık bak.
Skript düzen kuramayan,sistem kurmasını bilmeyen kişiler içindir.Tek bir sayfaya,verilen fonksiyonları yazarsın.
Ve skriptde bir değişken belirlediğinde bu değişken mutlaka variables'e kayıt olur.Eğer geçici bir değişken istiyorsan sadece eventin içinde kalır değişken.
Skript'de bir Wither'in yapay zekasını değiştirebilir misin ? Hayır,sadece push ile wither'i zorlarsın,saldırdığında eventi iptal edersin.
Javada Wither'e kendine özel yol çizdirip sadece creeperlara saldırmasını bile sağlarız ve herhangi bir evente gerek duymaz bu wither.Kendi AI'ını kullanır.
Skript ile Javayı karşılaştırmanız mantıksız,Skript performansı ve sınırlarını umursamayan tembeller için yazılmış bir eklenti sadece.
Kolaya kaçmayı seven ve sistem kurmayı bilmeyenlerin eklentisi.
Javada hangi class,hangisini yönetecek,hangi class çevirilmek için hangi classa gidecek her şeyi ayarlarsın,her şeyi düzenlersin.
Her şey senin sistemine bağlıdır,adeta mükemmel bir iş planı oluşturursun.
Skriptde list variable ve variable varken javada keni variablelerini bile yazarsın.
Bu yüzden 'Skript yazanlar neden dışlanıyor' diye sordulduğunda gülüyoruz,çünkü txt dosyasına yazı yazınca insanlar ego yapıyor,bilmiyorlar ki biz o txt dosyasını Havuç ve Patates Tarlalarına bile yazdırabiliyoruz.
![]()
Sakin Olun Bu Gece Java 'ya Başlıyorum ..Kendim test ettim,javada oynattığım 50 particle'ye göre skriptde oynattığım 50 particle 10 katı daha fazla işlem yapıyor.
Sınırı fazla değil,sadece çocukları tatmin etmeye yetecek kadar.
Hem istediğin özgürlüğe kavuşamazken,hemde 10 katı performans yemek akla hayale zarar bir durum.
Javada bir particleye yol çizip,particlenin bu yolu takip etmesini sağlayabilirsin hatta bu particleyi takip eden dinamik ışığı bile ekleyebilirsin.
Karanlık bir zindanda yol gösteren küreyi yaptık bak.
Skript düzen kuramayan,sistem kurmasını bilmeyen kişiler içindir.Tek bir sayfaya,verilen fonksiyonları yazarsın.
Ve skriptde bir değişken belirlediğinde bu değişken mutlaka variables'e kayıt olur.Eğer geçici bir değişken istiyorsan sadece eventin içinde kalır değişken.
Skript'de bir Wither'in yapay zekasını değiştirebilir misin ? Hayır,sadece push ile wither'i zorlarsın,saldırdığında eventi iptal edersin.
Javada Wither'e kendine özel yol çizdirip sadece creeperlara saldırmasını bile sağlarız ve herhangi bir evente gerek duymaz bu wither.Kendi AI'ını kullanır.
Skript ile Javayı karşılaştırmanız mantıksız,Skript performansı ve sınırlarını umursamayan tembeller için yazılmış bir eklenti sadece.
Kolaya kaçmayı seven ve sistem kurmayı bilmeyenlerin eklentisi.
Javada hangi class,hangisini yönetecek,hangi class çevirilmek için hangi classa gidecek her şeyi ayarlarsın,her şeyi düzenlersin.
Her şey senin sistemine bağlıdır,adeta mükemmel bir iş planı oluşturursun.
Skriptde list variable ve variable varken javada keni variablelerini bile yazarsın.
Bu yüzden 'Skript yazanlar neden dışlanıyor' diye sordulduğunda gülüyoruz,çünkü txt dosyasına yazı yazınca insanlar ego yapıyor,bilmiyorlar ki biz o txt dosyasını Havuç ve Patates Tarlalarına bile yazdırabiliyoruz.
![]()
BekliyorumSuperguilds'in aynısını yapıyorum, çok daha kısa* Emin ol büyük projelerde java çok daha iyi ve kısa. @CoffeeBeat
2 hafta java'ya harcasan bukkit'i kolaylıkla anlarsın zaten, sonraları araştırmakta ve ingilizce'de. *eklenti paralı olacak kasmayın yani xd*[DOUBLEPOST=1435971322][/DOUBLEPOST]Sakin Olun Bu Gece Java 'ya Başlıyorum ..Elveda Skript 1 Hafta İçinde Öğrenirim Diye Tahmin Ediyorum .[DOUBLEPOST=1435970220,1435970161][/DOUBLEPOST]
Bekliyorum![]()
Canum skript dersi konusu olmayacak da neresi yeri olacakTamam güzelde burası yeri değil. (Mesajları okumadı, yeni konu bu ise devam edin.)