Skript Düşünce | Yardım |

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyuncuyu Yatakta Yatıyormuş Gibi Blokların Üzerinde Yatırmamız Mümkün mü ? Skript Events De Böyle Bir Bilgi Verilmemiş Ama Bazı Yabancı Sunucularda Görmüştüm ..
Oyuncular Yere Yatıyor Altında Yatak Varmış Gibi .. Olmadı Oyuncuyu Yatağa Yatırırız Ama Yatak Görünmez olur .. Bir Fikri Olan Var mı ?

MegaPlay

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
on right click on bed item:
wait 10 ticks
if player is sleeping:
loop all players:
make loop-player see clicked block as air

Denemedim. Skquery gerektirir.

S

Switcher

Ziyaretçi
Şöyle bir şey olabilir , oyuncu /yolustur yazınca altında 2 tane yün blok oluşsun isimleri Yyatak olsun oyuncu ona sağ tıklayınca uyun dicemde , uyutma şeyi yok :D

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şöyle bir şey olabilir , oyuncu /yolustur yazınca altında 2 tane yün blok oluşsun isimleri Yyatak olsun oyuncu ona sağ tıklayınca uyun dicemde , uyutma şeyi yok :D
Oyuncu Ölünce Otomatik Olarak 30 Saniye Yerde Bedeni Çıkacak Oyuncu 30 Saniye Bekleyecek .. Ardından Doğduğunda Bedeni Yerden Silinecek .. .-.

S

Switcher

Ziyaretçi
skript ile yapiliyor make player diye arat skunityde bed ile ilgili bir şey cikarsa odur

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kebabçım hoşgeldin on sneak toggle , .TAB.player was sneaking , cancel event neden çalışmıyor ?

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Kebabçım hoşgeldin on sneak toggle , .TAB.player was sneaking , cancel event neden çalışmıyor ?

galiba sneak ile spam atmayi engellemeye calisiyorsun
yada ne yapmaya calistigini anlat bi alternatif yol yapayim

1.si sneak cancel edilirmi bilmiyorum
2. was sneaking normal sneakingin bir geçmişi olurmu bilemiyorum

S

Switcher

Ziyaretçi
galiba sneak ile spam atmayi engellemeye calisiyorsun
yada ne yapmaya calistigini anlat bi alternatif yol yapayim

1.si sneak cancel edilirmi bilmiyorum
2. was sneaking normal sneakingin bir geçmişi olurmu bilemiyorum
Fikrimi değiştirdim şöyle bir şey yapmaya çalışıyorum oyuncu eğer {k} adlı oyuncunun 2 blok yanında shifte basarsa geriye fırlatsın

S

Switcher

Ziyaretçi
Şeyi Soracaktım Unuttum Bunun için RandomSK Gerekli Ben Bunun En Son Versionunu Buldum indirdim de Şimdi Skript Dosyasının Neresine Atıcam ?
Addonlar 'ı bildiğim kadarıyla şöyle yükleniyor ben böyle yaptım ve çalıştı ; Plugins klasörüne at serveri başlat bukadar sonra normal skript klasörüne at çalışır.