Foruma Veda

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de eski üyelerdenim. bye! :D 2012'de katıldım. O zamanlar çok farklıydı. Ancak farkım şu: yaşıtlarıma göre daha akıllıyım maalesef. Onlar ebü ebü yaparken ben Fus Ro dah! yapıyorum :D

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Tek tek okudum ne olmuş ne bitmiş diye. Bak sana söyle izza edeyim. Bazı insanlar vardır. Elindekinin değerini çok iyi bilir. Nasıl kullanıcağınıda bilir. Bazı insanlar vardır hiç bi haltı bilmez, İşte senin tartıştığın insanlar ağzından çıkan bir sözün değerini bilemiyecek tipten insanlar. Forumdan gidip gitmemeni önemsemiyorum açıkça senin kendi seçeneğin. Ama daha onlarca insanlar karşılaşacaksın böyle. Sendede biraz hata var biraz sakin bi dilden konuşabilirdin. Bak ben 2012 den bu güne hiç uyarı almadıysam oda kibarlığımdan oldu. Ne yap ne et Sabır taşını kırma.

Bu yazıyı yazdıktan 3-4 saat sonra ban yedim

Son düzenleme:

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cidden forum battı. Ama onları burdan ya atıcaz, ya da buraya uydurucaz. Bizim gitmemiz hiçbişeyi değiştirmez. Ayrıca yazım yanlışını düzeltmek neden yasak onu anlamadım.

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Öncelikle merhaba adaş. :D
Forumun yaş ortalaması düşük bunu herkes biliyor üslup, adap sıfır ilginç bir şekilde bağımlılık yapıyor aşırı aktif, meraklı, iyi kardeşlerimiz var.
@Kuadra misal bana karşı hiç değişik bir davranışı olmadı.
Forumu bırakmak terimi için şifreyi değiştirmek vd bilmemek hesabı yok etmek gerekir.
Forumda şu sıra pasif bir adamım.
Tapatalk'tan arada bakıyorum.
Sana da tavsiye ediyorum bunu.
Paylaşma, çünkü buradaki ergenler hak etmiyor.
Yorum yapma, çünkü buradaki ergenler anlayamıyor.
Kendine de iyi bak spor yap başka şeylerle uğraş foruma vakit harcama aman. :)

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forum eskisi gibi değil doğru.
Bende bırakmaya çalıştım @rayandu06 geri getirdi beni saolsun <3
__
Bence Eğer Seni Rahatsız eden varsa rapor et ve engelle en rahatı
Forumdan ayrılmanı hiç istemem doğrusu. Uyarı yemiyorsa da boşver uğraşma. Ya sen haksızsın yada moderatörün yanlışı. 2 sinden biridir elbet eğer uyarı almadıysa. Bunlar için bende birçok kez bırakmaya çalıştım ama bırakamadım okadar bağlanmışımki boş zamanlarım olmadığı zaman bile bakıyorum foruma.
__
Gitme. İyi Forumlar

Clapy

Fatih
En iyi cevaplar
0
Öncelikle tüm gün bir yandan çalışıyor bir yandan forum ile ilgileniyorum. Çalışmamı bahane etmemeliyim haklısınız. Neyse konuşmama şöyle devam edeyim arkadaşın paylaştığı link rapor edildiysede tek yönetici yada sorumlu ben değilim belkide hiç rapor edilmedi kimse tarafından bilmiyorum. Yalnız gelipde burada tek bir postun davasını yapmak ne kadar mantıklı bilemiyorum. Günde yaklaşık 200 ayrı problemle bazısı rapor bile edilmeden ilgilenmeye çalışıyorum ki şu sürekli şikayeti dönen ortam bozuldu durumlarının önüne geçeyim. Çoğu konuda tartışmalar belkide ileri derecede olmasa dahi ortada bir kargaşa var ise arşive atıyorum. Neden mi yapıyorum bunu çünkü bahsettiğiniz nezih ve güzel ortam sadece forumdan yaşı kücük dediginiz üyeler atıldığında sağlanmıyor. Bahsettiğiniz o ortamın belkide en içlerindeki kişilerdendim zamanında. Dönen muhabbetlerimizi açtığımız yardımcı rehber konuları yada sadece 2 bin post server kurulum ile ilgi bölümdeki yardım içeriklerim oldu. Peki biz o zaman karşımızda hatalı birini görünce abi bu ya diyor muyduk ? Yada küçük yaşta biri geldiği zaman konu açtığı zaman yada saçma sapan şeyler yazdığı zaman işte yine geldiler, artık sıkıldım bu forumdan, forum çok saçmalaştı diyor muyduk? Hayır demiyorduk. O ortam orada bozmaya çalışan kişiler sayesinde değil bizim bu tarz durumlara karşı gösterdiğimiz sakinlik, olgunluk ve birazda tecrübe ile sağlanıyordu. Hadi diyelim bu tarz yorumlarda yapmıyorsunuz. Ama şuna şahit oluyorum bir arkadaş güzel bir konu açıyor altında saçma sapan muhabbet dönmeye başlıyor kimse rapor etmiyor kimse gelipte tartışma çıkıyor demiyor tamam arada olanlar var ama çok nadir. Hadi rapor edilmesin forumda herkesden bahsetmiyorum kendisinin çok nezih bir üye olduğunu savunupta eski ortamı çok aradıgından yakınıpta bu tarz şeyler olduğu zaman konuya müdahale edip düzeltmek için çabaladığını da görmüyorum. Bakın birçok kez bu tarz tartışmalar çıktı. Gerekli konuşmaları yaptık. Birbirimizi dinledik ve sonunda çözüme ulaştık. Yeri geldi üyelerden bazıları üzerime çok geldi. Banlayabilirdim dinlemeyebilir yada takmayabilirdim. Ama derdini dinleyip kendisine en olur dille durumu izah etmeyi tercih ettim. Şunu söyleyeyim sorunlar böyle çözülüyor. Gelelim uyarı almana israil spermi gibi bir tabir kullanmıştı bir uyarıda arkadaş. İsrail permi derkenki anlamın ne olduğunu azıcık kelime bilgisi olan insan anlar. Burası siyaset ile ilgili konu geçebilecek bir yer değil. Kimi neyi savunduğunuz hangi dine inandığınız kimin neyin hayranı olduğunuz ne düşündüğünüz burada önemli değil. En önemli neye benzediğiniz eksikliklerinizde burada önemli değil. Burada önemli olan tek şey karakteriniz. Bu yüzden forumları hep sevmişimdir ve bu yüzden tüm günümü burada düzeni asğlamak için kullanıyorum. Çünkü burada yargılamaya ihiyac duyulmaz burada herkes düşüncesini paylaşır zevklerinden bahseder ilgisini dikkatini çeken konular hakkında paylaşımlarda bulunur. Ama dediğim sınırlar dahilinde yapar bunu. Bu yüzden objektiftir işte. Türkçe ile ilgili kısıma gelirsek yasak diyoruz kardeşim yasak. Bu bahsettiğiniz ezdiğiniz o kitle o pencereden bakınca bunuda alay etmedim diye anlamayacaktır. Çünkü onlar abi. Şimdi gelip bunada karşı çıkılacağını sanmıyorum. Çünkü genel yargı bu yönde. Madem böyle düşünüyorsun o zaman düşüncenin sana dokunan kısımlarında kendini haklı çıkartmayıp objektif bakacaksın. Kuralları uyguluyor ve düzeni sağlamak içinde burada bende emek veriyorum. Kimseye farklı bir tavırda uygulanmıyor. Gelip uyarısına itiraz edeni dinliyor ve haklı taraflar bulduğumda hatamı kabullenip( varsa) gereken işlemi yapıp özrümü diliyorum. Nerede o eski kitle eski forum olsa böyle geniş düşünebilirdi..

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle tüm gün bir yandan çalışıyor bir yandan forum ile ilgileniyorum. Çalışmamı bahane etmemeliyim haklısınız. Neyse konuşmama şöyle devam edeyim arkadaşın paylaştığı link rapor edildiysede tek yönetici yada sorumlu ben değilim belkide hiç rapor edilmedi kimse tarafından bilmiyorum. Yalnız gelipde burada tek bir postun davasını yapmak ne kadar mantıklı bilemiyorum. Günde yaklaşık 200 ayrı problemle bazısı rapor bile edilmeden ilgilenmeye çalışıyorum ki şu sürekli şikayeti dönen ortam bozuldu durumlarının önüne geçeyim. Çoğu konuda tartışmalar belkide ileri derecede olmasa dahi ortada bir kargaşa var ise arşive atıyorum. Neden mi yapıyorum bunu çünkü bahsettiğiniz nezih ve güzel ortam sadece forumdan yaşı kücük dediginiz üyeler atıldığında sağlanmıyor. Bahsettiğiniz o ortamın belkide en içlerindeki kişilerdendim zamanında. Dönen muhabbetlerimizi açtığımız yardımcı rehber konuları yada sadece 2 bin post server kurulum ile ilgi bölümdeki yardım içeriklerim oldu. Peki biz o zaman karşımızda hatalı birini görünce ***** bu ya diyor muyduk ? Yada küçük yaşta biri geldiği zaman konu açtığı zaman yada saçma sapan şeyler yazdığı zaman işte yine geldiler, artık sıkıldım bu forumdan, forum çok saçmalaştı diyor muyduk? Hayır demiyorduk. O ortam orada bozmaya çalışan kişiler sayesinde değil bizim bu tarz durumlara karşı gösterdiğimiz sakinlik, olgunluk ve birazda tecrübe ile sağlanıyordu. Hadi diyelim bu tarz yorumlarda yapmıyorsunuz. Ama şuna şahit oluyorum bir arkadaş güzel bir konu açıyor altında saçma sapan muhabbet dönmeye başlıyor kimse rapor etmiyor kimse gelipte tartışma çıkıyor demiyor tamam arada olanlar var ama çok nadir. Hadi rapor edilmesin forumda herkesden bahsetmiyorum kendisinin çok nezih bir üye olduğunu savunupta eski ortamı çok aradıgından yakınıpta bu tarz şeyler olduğu zaman konuya müdahale edip düzeltmek için çabaladığını da görmüyorum. Bakın birçok kez bu tarz tartışmalar çıktı. Gerekli konuşmaları yaptık. Birbirimizi dinledik ve sonunda çözüme ulaştık. Yeri geldi üyelerden bazıları üzerime çok geldi. Banlayabilirdim dinlemeyebilir yada takmayabilirdim. Ama derdini dinleyip kendisine en olur dille durumu izah etmeyi tercih ettim. Şunu söyleyeyim sorunlar böyle çözülüyor. Gelelim uyarı almana israil spermi gibi bir tabir kullanmıştı bir uyarıda arkadaş. İsrail permi derkenki anlamın ne olduğunu azıcık kelime bilgisi olan insan anlar. Burası siyaset ile ilgili konu geçebilecek bir yer değil. Kimi neyi savunduğunuz hangi dine inandığınız kimin neyin hayranı olduğunuz ne düşündüğünüz burada önemli değil. En önemli neye benzediğiniz eksikliklerinizde burada önemli değil. Burada önemli olan tek şey karakteriniz. Bu yüzden forumları hep sevmişimdir ve bu yüzden tüm günümü burada düzeni asğlamak için kullanıyorum. Çünkü burada yargılamaya ihiyac duyulmaz burada herkes düşüncesini paylaşır zevklerinden bahseder ilgisini dikkatini çeken konular hakkında paylaşımlarda bulunur. Ama dediğim sınırlar dahilinde yapar bunu. Bu yüzden objektiftir işte. Türkçe ile ilgili kısıma gelirsek yasak diyoruz kardeşim yasak. Bu bahsettiğiniz ezdiğiniz o kitle o pencereden bakınca bunuda alay etmedim diye anlamayacaktır. Çünkü onlar *****. Şimdi gelip bunada karşı çıkılacağını sanmıyorum. Çünkü genel yargı bu yönde. Madem böyle düşünüyorsun o zaman düşüncenin sana dokunan kısımlarında kendini haklı çıkartmayıp objektif bakacaksın. Kuralları uyguluyor ve düzeni sağlamak içinde burada bende emek veriyorum. Kimseye farklı bir tavırda uygulanmıyor. Gelip uyarısına itiraz edeni dinliyor ve haklı taraflar bulduğumda hatamı kabullenip( varsa) gereken işlemi yapıp özrümü diliyorum. Nerede o eski kitle eski forum olsa böyle geniş düşünebilirdi..
Üşenmedim okudum ya la .s
Katılıyorum bu arada. Herkes modluğu kolay sanıyor ama öyle değil :(

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim bende forumda 2012 den beri varım adım @Jagler foruma en son 2014 de baktım sonra şifremi falan unuttum yeni kayıt oldum.
Forumda bir kişi beni küçük düşürdüğü yüzünden forumu bıraktım ben ettim sen etme.[DOUBLEPOST=1436388481,1436388409][/DOUBLEPOST]
Bir şey söylicem senin uyarı puan yemen gerekmiyormu? Çünkü onlar ****. :(
Yaptığın bazı gereksizlikler yüzünden küçük düşürülmeyi hak ediyorsun.

Hsbas

Berk
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
İlgili üyeyi rapor etmişmiydin ?
Şahsen premium pluginlere +$100 harcamış biri olarak inan bana bu şekilde bir pluginin ücretsiz olarak sunulmasını kabul edemem forum üzerinde. Fakat kilit olay bu, ilgili üyeyü rapor etmiş miydin ? Eğer ettiysen ve bu rapor başka bir moderatör tarafından reddedildiyse gerçekten bu bizim ayıbımız olmuş. Bu tarz olaylarda rapor etme seçeneğini kullanmak, işlem yapılmaması halinde tekrarlamak tek çözüm olacaktır.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
O nefes alması bile israf olan kısımla gerçekten savaşmayı denedim ama bitmek bilmiyorlar. Biri bitiyor diyeri başlıyor, ben anlamadım herhalde bu forum yöneticileriyle eş zamanlı çalışıyor arkadaşlar.

Sorma be kardeşim, ben de çok uğraştım o tiplerle. Hatta profilime girersen "Bilmem kaçıncı Minefield vakası" diye mesajların olduğunu görürsün. İşte onların çoğu, benim uğraştığım tipler. Bitmek bilmiyorlar. Ama uğraşmakla da zevk alıyorum. Böyle saçma bir sebep için forumdan ayrılmamalısın. Hem bu yaz ben de buradayım (Buradan banlansam bile 3 tane hesabım daha var, özelden veririm istersen) ve bundan sonra sana bulaşan şu bebelerin bulunduğu konuları bana söyle, bir güzel sinek gibi ezeyim onları :D

Cidden forum battı. Ama onları burdan ya atıcaz, ya da buraya uydurucaz. Bizim gitmemiz hiçbişeyi değiştirmez. Ayrıca yazım yanlışını düzeltmek neden yasak onu anlamadım.

Ben hiç göremiyorum ki bu konuları. Görsem halledeceğim birkaçını. Zaten son günlerde yine öfkem tepemde, öfkemi boşaltacak yer arıyorum; bana da bahane olur hem.

Tek tek okudum ne olmuş ne bitmiş diye. Bak sana söyle izza edeyim. Bazı insanlar vardır. Elindekinin değerini çok iyi bilir. Nasıl kullanıcağınıda bilir. Bazı insanlar vardır hiç bi haltı bilmez, İşte senin tartıştığın insanlar ağzından çıkan bir sözün değerini bilemiyecek tipten insanlar. Forumdan gidip gitmemeni önemsemiyorum açıkça senin kendi seçeneğin. Ama daha onlarca insanlar karşılaşacaksın böyle. Sendede biraz hata var biraz sakin bi dilden konuşabilirdin. Bak ben 2012 den bu güne hiç uyarı almadıysam oda kibarlığımdan oldu. Ne yap ne et Sabır taşını kırma.

İşte o iş o kadar kolay değil maalesef. Ben gerçek hayatta da sabır taşımı kolayca kırabiliyorum. Örneğin, sokakta küçüklere bağıran bir teyze görsem, ona da çatır çatır ağzının payını veririm. Haksızlıkları sineye çekebilen birisi değilimdir. Kısaca, her insanın yapısı farklıdır. Ben öfkeliyimdir, başkası sakindir. O kişiden kişiye değişir. Ama bazıları vardır, onlara katlanabilmek için sakinleştirici almanız gerekir. Bu adamın çattığı da o tiplerden işte.

Son düzenleme:

AdaletIsNotHere

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Şahsen premium pluginlere +$100 harcamış biri olarak inan bana bu şekilde bir pluginin ücretsiz olarak sunulmasını kabul edemem forum üzerinde. Fakat kilit olay bu, ilgili üyeyü rapor etmiş miydin ? Eğer ettiysen ve bu rapor başka bir moderatör tarafından reddedildiyse gerçekten bu bizim ayıbımız olmuş. Bu tarz olaylarda rapor etme seçeneğini kullanmak, işlem yapılmaması halinde tekrarlamak tek çözüm olacaktır.
Hocam bende sizin gibi premium eklentilere belki 100$+ belkide 150$+ çapında para ödemiş bulunmaktayım ve açıkcası benim adamın emeğine saygı gösterip aldığım şeyi başkası bedava bir şekilde paylaşınca bunu hem kendime hemde eklenti yapımcısına hakaret olarak algılıyorum. Rapor edip etmediğimi ne yazık ki hatırlayamıyorum bu yüzden kesin bir şey diyemiyorum kusura bakmayın.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
"CAHİLLERLE TARTIŞMAYA GİRMEYİN, ZİRA BEN HİÇ YENEMEDİM..."(İmam-i Gazali)
sözünü uygulamak gerekiyor sanırım.

Cahillerin genelini asla yenemeyiz. Ama onları tek tek yenebiliriz. Tıpkı zombi virüsü gibiler aslında...

Ama "Allah'tan ümit kesilmez" diyoruz hep, hadi bir ümit cahilliklerinden kurtulurlar diye düşündük. Ama büyük çoğunluğu cahilliklerinden vazgeçmedi.

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Hocam bende sizin gibi premium eklentilere belki 100$+ belkide 150$+ çapında para ödemiş bulunmaktayım ve açıkcası benim adamın emeğine saygı gösterip aldığım şeyi başkası bedava bir şekilde paylaşınca bunu hem kendime hemde eklenti yapımcısına hakaret olarak algılıyorum. Rapor edip etmediğimi ne yazık ki hatırlayamıyorum bu yüzden kesin bir şey diyemiyorum kusura bakmayın.
Kardeşim burda haksız olan sensin; rapor edip edmediğini dahi hatırlamazken gelip burda isyan ediyorsun
Rapor edecektin; eğer gerekli yaptırım uygulanmazsa destek bildirimine mesaj bırakacaktın. Eğer hala daha bir şey yapılmamış olsa idi böyle bir konu açmanda: adminler dahil herkes hak verirdi.