S
Switcher
Ziyaretçi
Bende çekerdimde sesli , beğenmezler diye şey ettim(yalan).İsterseniz sesli videosunu çekebilirim .
Çek 2 tane video olsun onuda koyayım.
Bende çekerdimde sesli , beğenmezler diye şey ettim(yalan).İsterseniz sesli videosunu çekebilirim .
Skypeden ulaşın isterseniz bana. Güzel Montajlı çekerim. Sizde gelin nasıl olsa yapımcısı sizsinizBende çekerdimde sesli , beğenmezler diye şey ettim(yalan).
Çek 2 tane video olsun onuda koyayım.
Hani demek istediğim şu.Benimkinden daha çok yapanda var ayrıca benim kodlar biraz basit fakat uğraştırıyor..
Başka nasıl anlayabilirim ki , iyi biri olduğunu söyle kriter ekliyim . , ayrıca diğer yazını anlamadım uçak mühendisliği felan.
AnladımHani demek istediğim şu.
Adam sana zorla skripti bırak programlama dili öğren demiş ya; atıyorum sen uçak mühendisi istiyosan öğrenmenin pek avantajı olmaz.
GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Skiype kullanmıyorum malesef.Skypeden ulaşın isterseniz bana. Güzel Montajlı çekerim. Sizde gelin nasıl olsa yapımcısı sizsiniz![]()
Peki . ulasabilecegim herhangi bir yer varmı peki ?Skiype kullanmıyorum malesef.
Hmm, facebook adlı sosyal paylaşım sitesi varda boşverPeki . ulasabilecegim herhangi bir yer varmı peki ?![]()
Akance senden daha yararlı .sSkript çok başarılı, güzel.
Kardeş illa programlama dili önermişsin adam da istememiş neden zorluyosun anlamadım. Belki adam uçak mühendisliği istiyo dilin ne avantajı olacak ona? Hadi ben bilgisayar mühendisliği istiyorum o yüzden öğreniyorum, ilgimi çekiyo vs. Yani adam istemiyorum dedikten sonra zorlamanın ne anlamı var? Belki adam zor sevmiyo, zor olunca sıkılıyo, ilgisini çekmiyo.
+700 diyosun da, benim şu an 600 mü ne mesajım var, AkanCe nin 1000 in üzerinde. Şimdi kim yararlı? Bunu bu şekilde değerlendirmek yanlış olur bence.
GT-P5110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Siz bilirsiniz ama bu eklentiyi cekmek isterdimHmm, facebook adlı sosyal paylaşım sitesi varda boşver
Özel Mesaj At , kurallara uyBana Atsana Bunu![]()
Teşekkür ederim.So good.. , Güzel olmuş ellerine sağlık.
Anlamadım ?[DOUBLEPOST=1436553510,1436551620][/DOUBLEPOST]Küçük ama idare eder yeni bir skript hazırlıyorumya mesaj kısıtlaması olması mı lazımdı![]()