5 tl verirsen senin için alırımmesaj sayım çok az versen olmazmı![]()
Haha güzel fikir5 tl verirsen senin için alırım![]()
Bana bile vermedimesaj sayım çok az versen olmazmı![]()
Mesaj atsaydın verirdimBana bile vermedi
Diğer hesapta 5 mesaj vardı onunla mesaj attım
(Tanınmış olmak yetmiyor demek ki)
Disk tasarrufu salgınını başlatmayı başardım yey!Mesaj atsaydın verirdim- Bu hesapla
Birde kodu belki düzeltirim[DOUBLEPOST=1436621045,1436615681][/DOUBLEPOST]Skriptin v1.5 versiyonu çıkartılıp herkese açık olarak paylaşılacak bilginize , ne zaman diye sorarsanız şu an üzerinde çalıştığım proje bittikten sonra versiyon atlatıcam. Disk Tasarrufu için. Herkeze tekrardan mesaj gönderilecek.
2-3 kb için boş yere uğraşıyorsunuzDisk tasarrufu salgınını başlatmayı başardım yey!
Doğru söylüyor. Dolusuyla komut var / yazıp tab bassa :/2-3 kb için boş yere uğraşıyorsunuz![]()
skripti özelden atarmısın disk tasarrufu nerde olcak merak ettimDoğru söylüyor. Dolusuyla komut var / yazıp tab bassa :/
Atıyorum 1 snskripti özelden atarmısın disk tasarrufu nerde olcak merak ettim
en az 12 tane kod kullanmış bunları bir koda bağlarsan ve disk tasarrufu yaparsan en az 10 kb açılır ve sunucudaki boş kodlar silinir .dDoğru söylüyor. Dolusuyla komut var / yazıp tab bassa :/
2-3 kb için boş yere uğraşıyorsunuz![]()
Özelden attım kodu disk tasarrufu yolunda o da kararlıen az 12 tane kod kullanmış bunları bir koda bağlarsan ve disk tasarrufu yaparsan en az 10 kb açılır ve sunucudaki boş kodlar silinir .d
hll spr byle dvm +1Özelden attım kodu disk tasarrufu yolunda o da kararlı[DOUBLEPOST=1436627188,1436621955][/DOUBLEPOST]@optin , @HakanGuzelgulgen , @Krumb069 @Minecraftplayerr @MrCezmi @__NiqhtRide__ @iZeckGH @MrQBaron @eklenti @LegendWH @CheerZ @07veli07 @Mockingjayy @enisx41 @Avioteto @ahmettarik5834 @OrllandO @karakent @CleverMC @MhaWTHoR @MemduhB
Sınırlama Kalktı ! Disk Tasarrrufu Yapıldı !
Yorum atarsanız sevinirim bir süre üste kalsın , sınırlama kalktığı için.
Thanks , şu an güzel bir skript daha yapıyorum yarına biterhll spr byle dvm +1![]()