[Sk]Yetkili Menüsü - birçok Özellik - V1.6 [1.7.9] - skQuery Gerektirir... - Sınırlama Kalktı !

Skript Nasıl Olmuş ?

• Güzel olmuş eline sağlık.

Kullanılan: 49 86.0%
  • İdare eder gibi , bence kötü.

Kullanılan: 8 14.0%

• Kullanılan toplam oy
    57
S

Switcher

Ziyaretçi
Bana bile vermedi :(
Diğer hesapta 5 mesaj vardı onunla mesaj attım :(
(Tanınmış olmak yetmiyor demek ki :()
Mesaj atsaydın verirdim :( - Bu hesapla

Birde kodu belki düzeltirim :D
[DOUBLEPOST=1436621045,1436615681][/DOUBLEPOST]Skriptin v1.5 versiyonu çıkartılıp herkese açık olarak paylaşılacak bilginize , ne zaman diye sorarsanız şu an üzerinde çalıştığım proje bittikten sonra versiyon atlatıcam. Disk Tasarrufu için. Herkeze tekrardan mesaj gönderilecek.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Mesaj atsaydın verirdim :( - Bu hesapla

Birde kodu belki düzeltirim :D
[DOUBLEPOST=1436621045,1436615681][/DOUBLEPOST]Skriptin v1.5 versiyonu çıkartılıp herkese açık olarak paylaşılacak bilginize , ne zaman diye sorarsanız şu an üzerinde çalıştığım proje bittikten sonra versiyon atlatıcam. Disk Tasarrufu için. Herkeze tekrardan mesaj gönderilecek.
Disk tasarrufu salgınını başlatmayı başardım yey!

S

Switcher

Ziyaretçi
en az 12 tane kod kullanmış bunları bir koda bağlarsan ve disk tasarrufu yaparsan en az 10 kb açılır ve sunucudaki boş kodlar silinir .d
Özelden attım kodu disk tasarrufu yolunda o da kararlı :D[DOUBLEPOST=1436627188,1436621955][/DOUBLEPOST]@optin , @HakanGuzelgulgen , @Krumb069 @Minecraftplayerr @MrCezmi @__NiqhtRide__ @iZeckGH @MrQBaron @eklenti @LegendWH @CheerZ @07veli07 @Mockingjayy @enisx41 @Avioteto @ahmettarik5834 @OrllandO @karakent @CleverMC @MhaWTHoR @MemduhB

Sınırlama Kalktı ! Disk Tasarrrufu Yapıldı !
Yorum atarsanız sevinirim bir süre üste kalsın , sınırlama kalktığı için.

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Özelden attım kodu disk tasarrufu yolunda o da kararlı :D[DOUBLEPOST=1436627188,1436621955][/DOUBLEPOST]@optin , @HakanGuzelgulgen , @Krumb069 @Minecraftplayerr @MrCezmi @__NiqhtRide__ @iZeckGH @MrQBaron @eklenti @LegendWH @CheerZ @07veli07 @Mockingjayy @enisx41 @Avioteto @ahmettarik5834 @OrllandO @karakent @CleverMC @MhaWTHoR @MemduhB

Sınırlama Kalktı ! Disk Tasarrrufu Yapıldı !
Yorum atarsanız sevinirim bir süre üste kalsın , sınırlama kalktığı için.
hll spr byle dvm +1 :D