ARTIK BIKTIM SÖVME NOKTASINA YAKLAŞTIM !

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Her oyuncunun oyun modunu kontrol edip eğer 1 ise ve yetkiye sahip değilse sunucudan atabilirsin.

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zamanında yakın arkadaşımın sunucusuna da Wicoulas'mıydı neydi kendine op verip sunucuyu TnT ile havaya uçurmuştu.
Haklılar, orta seviye yazılım seviyesine sahip bir kişi rahatlıkla sunucu konsoluna girebilir hatta sizin bilgisayarınızdan konsolu kullanabilir.
Bu tür konularda çok dikkatli olmalısınız. Gerekiyorsa para ile bir koruma tutun. (Hack saldırılarına karşı bilgili bir kişiyi yeterli miktarda ücret verip sunucunuzu belirli bir süre boyunca korumasını isteyebilirsiniz.)

[DOUBLEPOST=1436656433,1436656300][/DOUBLEPOST]
Op olma programı çıktı diye biliyorum :(
Var ama çoğusu yalan. Hatta ben deneme amaçlı başka bilgisayarda denediğimde bilgisayar uzaktan kapatılıp kullanılamaz hale getirilmişti.
Çoğu sahte programın şöyle;
Server Ip:
Your Account:
Kick All
Ban All
gibi bir menü veriyorlar. Bunlar hep virüs. Zamanında sadece 1 tane vardı virüssüz o da yasaklandı zaten.

Son düzenleme:

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Force-OP gibi şeylerle kendinizi kandırmayın, yok öyle bir şey. Sizce olsa Mineplex, MCSG, Shotbow şu an açık mıydı?

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Force-OP gibi şeylerle kendinizi kandırmayın, yok öyle bir şey. Sizce olsa Mineplex, MCSG, Shotbow şu an açık mıydı?
@KRHN yazsana bir plugin gamemode değiştirmeye çalıştığında şifre soran yoksa eventi iptal eden bir plugin bu arada gamemode değiştirmeyi takip edebilceğimiz bir event vardır heralde :)

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Haklısınız ama o sunucular için özel korumalar var normalde çok saldırı oluyormuş ama çoğu normal Türk sunucusunda yok maalesef :C
Eğer o dediğiniz işler o kadar basit olsaydı şu an açık sunucu olmazdı Türkiye'de.
@KRHN yazsana bir plugin gamemode değiştirmeye çalıştığında şifre soran yoksa eventi iptal eden bir plugin bu arada gamemode değiştirmeyi takip edebilceğimiz bir event vardır heralde :)
Müsait olduğumda o halde.

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
sunucu ile web site bağlantısı veya query gibi portlar açıksa hack'lenmeye davetiye çıkarıyorsunuzdur ,panelli sunucular bu yönden tehlikeli saldırı yeme ihtimali yüksektir .panelli sunucu alacaklar için tavsiye vereyim bildiğiniz hosting firmalarından başka merdiven altı firmalar kullanmayın panelli sunucuların çok iyi şekilde metasploit yapılması ayrıca gelen panelden gelen bağlantıların çok iyi şekilde kriptolanması gerekir .bu sunucu bilgileri sql'lerde toplanacağı için sql injection tarzı korumalar alınması gerekir.Yani ucuz yollu firmalar bunları pek önemsemiyor. Tavsiye edebilceğim firmalar ; Creeper host ,Mcpohosting ovh,souyoustart gibi firmaları tercih edin.

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Sürüm neydi ?
Eğer 1.8 ile 1.8.4 arasındaysa op olmak çocuk oyuncağı. Bir mod sayesinde çok kolay bir şekilde olabiliyorsun.
Eğer 1.8 ise hemen 1.8.5 yap

blade20090999

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@eventhandler
public void onPlayerGameModeChange(PlayerGameModeChangeEvent pgmcevent){
Player player = pgmcevent.getPlayer();
if("Admin" == player.getName())
{
player.sendMessage("Gamemode Değişimine İzin Verildi.");
}
else
{
pgmcevent.setCancelled(true);
player.sendMessage("Bu İşleme Yetkini Yok");
}

}

Buyur @murat6135 bu şekilde basit bir plugin yaptım ister bir listeye koy çektir ister tek tek ad yaz.Denedim çalışıyor.Panelden versen dahi gamemode değişmiyor :) İstersen şifre sorma mantığıda yapabilirim.

Son düzenleme: