Küçük Arkadaşlarımız İçin Bazı Tüyolar

Enfalx

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sonuna kadar haklısın.Ama bunun yaşla alakalı olduğunu pek sanmıyorum.

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
ÖZET: Çocuklar işte yav he deyin geçin fazla üzerlerine gitmeyin bırakın eğlensinler.
Okumak istemeyenler için kısalttım.

likecraft

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Asil duyurular bolumune eklenilecek veya sabite alinacak konu bu... Oyle bildirim reklam yapilir konulari degil.. Adam dogru yazmis helal olsun Usta..

ALCATEL ONE TOUCH 7041X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Asil duyurular bolumune eklenilecek veya sabite alinacak konu bu... Oyle bildirim reklam yapilir konulari degil.. Adam dogru yazmis helal olsun Usta..

ALCATEL ONE TOUCH 7041X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya Sabitlenmesinden ötürü yazıyı okumalarını istiyorum. Bari birazda olsa forumdaki şikayet oranı düşücek. Onun yanındada zaten başladılarmı böyle güzel,düzgün konuşmaya olgun davranmaya "+" sını hemen görücekler

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
İyi, güzel yazmışsın eline sağlık ama...

Sanki forumda seviyesiz davranan tüm çocukların ailelerine sinsice yaklaşıp yastıkla sessizce boğmaya çalışmışsın gibi bir şeyler hissettim. Her aile başından savıyor diye olmuyor bu olaylar. Olayları bu kadar basite indirgeyemezsin. Sebebini tam olarak belirlemeden güzel çözüm önerileri sunmuşsun, buna itirazım yok.

Eğer aileleri böyle kaba davrandığı için bu şekilde davranış sergiliyorlarsa demek ki ilgi çekmeye çalışıyorlar, bu konuda sizin (Özellikle bizim demedim, kendimi katmıyorum bazı nedenlerden dolayı; ego olarak anlaşılmasın.) de bir şeyler yapmanız gerek düzelmesi için. Kendilerine iyi bir şeyler yapabileceklerini hissettirin ama şu forumda bir avuç insan dışında kim kendisini yoracak ki? Fark ettiyseniz önerilerin hepsi 2. çoğul şahıs ekiyle (siz) çekimlenmiş. Neden bunun 1. çoğullu (biz) hali rehin tutuluyor?

İyi bir şey yapmışsın, tebrik ediyorum ama yetersiz olduğunu söylersem bana sinirleneceğini, tebriğimin umrunda olmayacağını da biliyorum. Çünkü emek harcadın bunu yazmak için ve kötü görünen bir şeyin söylenmesi seni gücendirecektir. (Aksini söylemene gerek yok, yorulmamış olursun; insan psikolojisi böyle.)

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
İyi, güzel yazmışsın eline sağlık ama...

Sanki forumda seviyesiz davranan tüm çocukların ailelerine sinsice yaklaşıp yastıkla sessizce boğmaya çalışmışsın gibi bir şeyler hissettim. Her aile başından savıyor diye olmuyor bu olaylar. Olayları bu kadar basite indirgeyemezsin. Sebebini tam olarak belirlemeden güzel çözüm önerileri sunmuşsun, buna itirazım yok.

Eğer aileleri böyle kaba davrandığı için bu şekilde davranış sergiliyorlarsa demek ki ilgi çekmeye çalışıyorlar, bu konuda sizin (Özellikle bizim demedim, kendimi katmıyorum bazı nedenlerden dolayı; ego olarak anlaşılmasın.) de bir şeyler yapmanız gerek düzelmesi için. Kendilerine iyi bir şeyler yapabileceklerini hissettirin ama şu forumda bir avuç insan dışında kim kendisini yoracak ki? Fark ettiyseniz önerilerin hepsi 2. çoğul şahıs ekiyle (siz) çekimlenmiş. Neden bunun 1. çoğullu (biz) hali rehin tutuluyor?

İyi bir şey yapmışsın, tebrik ediyorum ama yetersiz olduğunu söylersem bana sinirleneceğini, tebriğimin umrunda olmayacağını da biliyorum. Çünkü emek harcadın bunu yazmak için ve kötü görünen bir şeyin söylenmesi seni gücendirecektir. (Aksini söylemene gerek yok, yorulmamış olursun; insan psikolojisi böyle.)

Yok hayır gücenmem tabi bu senin düşüncen. Sadece aile aile desekte başka sebeblerde olabilir kimse bunu bilemez. Ailelerin ben sadece baştan savdığını söyledim sevmediklerini söylemedim, Küçük arkadaşlarımızın ailelerinin onları sevdiğine eminim, ama ne kadar ilgilendiklerinden tek şüpheliyim. Benim elimden gelen bu okuyacakları bi biçimde tekrardan düzenledim. Onun dışında insanları uyarmaya çalışıyorum. Bi avuç insanda olsa her bir şeyin başı bir avuç insanla başlar zaten. Yazıyı dahada düzenlemek ve uzatmak isterdim ama bu durumda hem sıkıcı hemde uzun olduğundan okuma isteğini yok ederdim. Az buz anlanan ve sıkmayan bi dilde yazmaya çalıştım. "1. Çoğul hali rehin tutuyor" . demişsin. Bunlar benim verdiğim öneriler sadece, küçük arkadaşlarımıza nasıl davranacaklarını ben değil aileleri illa öğreticektir. Sebebin ne olduğun ben belirleyemem meğel olarak bir örnek verdim "Aile"diye. Daha farklı sebeblerde vardır bunun arkasında biz bilemeyiz. Ben biraz daha belki yardımcı olur diye uğraştım. Şöyle diyeyim. Bu forumda çoğu insan küçük üyeleri ardı etmekte ve üstüne üstlük bide dalga geçmekte, Bu mesajı sadece küçüklere değil büyüklerede yollamış oldum sayın. Çünkü yaşça büyük insanlar ne kadar kötü davranırsa bu yaşta o kadar etkilenir. Bir avuç insanda olsak domino etkisi denilen bir durum var. Eğer biri tetiklenirse başkalarıda tetiklenir. Bunu biri anladımı diğerine bu anlayışını hemen geçirecektir