İyi, güzel yazmışsın eline sağlık ama...
Sanki forumda seviyesiz davranan tüm çocukların ailelerine sinsice yaklaşıp yastıkla sessizce boğmaya çalışmışsın gibi bir şeyler hissettim. Her aile başından savıyor diye olmuyor bu olaylar. Olayları bu kadar basite indirgeyemezsin. Sebebini tam olarak belirlemeden güzel çözüm önerileri sunmuşsun, buna itirazım yok.
Eğer aileleri böyle kaba davrandığı için bu şekilde davranış sergiliyorlarsa demek ki ilgi çekmeye çalışıyorlar, bu konuda sizin (Özellikle bizim demedim, kendimi katmıyorum bazı nedenlerden dolayı; ego olarak anlaşılmasın.) de bir şeyler yapmanız gerek düzelmesi için. Kendilerine iyi bir şeyler yapabileceklerini hissettirin ama şu forumda bir avuç insan dışında kim kendisini yoracak ki? Fark ettiyseniz önerilerin hepsi 2. çoğul şahıs ekiyle (siz) çekimlenmiş. Neden bunun 1. çoğullu (biz) hali rehin tutuluyor?
İyi bir şey yapmışsın, tebrik ediyorum ama yetersiz olduğunu söylersem bana sinirleneceğini, tebriğimin umrunda olmayacağını da biliyorum. Çünkü emek harcadın bunu yazmak için ve kötü görünen bir şeyin söylenmesi seni gücendirecektir. (Aksini söylemene gerek yok, yorulmamış olursun; insan psikolojisi böyle.)