Oyuna girer girmez ekliyorum efendim şeref verdiniz saygılarEkleyin club'a Mastery rank 4 Dretkag avrupa neon ninja 10 level hadi bakalım.
Pişman olmayacaksınkurdum 60 dakika dedi 2 dakika sonra baktım 120 dakika
15 dakika sonra 20 dakika dedi bekliyorum şu angüzel oyuna benziyor
dün gece oynadım biraz. 4 level neon ninja. Nick SucuksuzYumurtaPişman olmayacaksın![]()
Oyuna girer girmez kulübe ekleyeceğimdün gece oynadım biraz. 4 level neon ninja. Nick SucuksuzYumurta
avrupada bu arada
oyundayım bekliyorum. 7 level oldu neon ninja oyunu sevdim bayaOyuna girer girmez kulübe ekleyeceğim![]()
Oyun beleş B)bekle geliyorum.
30 lira var 1 lira daha bulunca satın alıp yüklerim oyunu.
benim niye evim yokOyuna girer girmez ekliyorum efendim şeref verdiniz saygılar
Kulübe gelenlere bir sürü eşya verilecek arkadaşlar bilginize
Bu arada yeterli sayıda kullanıcı kulübe gelirse kulüp dünyasını tasarlamaya başlayacağız.
şu an kulüpte Forum Yöneticimiz @Fujia 'da bulunmakta[DOUBLEPOST=1436969010,1436957028][/DOUBLEPOST]Oyundaki evimden çektiğim bazı ekran görüntüleri;
[DOUBLEPOST=1436973261][/DOUBLEPOST]Güncel![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oyundaki nickim Seewi2002 Neon Ninjayım nort america dan bağlandım benide gruba alırsan sevirim arkadaşlara ekliyorumOyun içinde İlk Türk Kulübünü kurdum. Kulübün adı: ATATURKIYE - Kulübe katılmak isteyen arkadaşlar buradan bana ulaşabilirler![]()
EU bağlan bence NA'da LAG olabilir.oyundaki nickim Seewi2002 Neon Ninjayım nort america dan bağlandım benide gruba alırsan sevirim arkadaşlara ekliyorum![]()
NA sunucusunda oynamıyoruz, oyunda çok ilerlemediysen EU sunucusuna geçmeni öneririmoyundaki nickim Seewi2002 Neon Ninjayım nort america dan bağlandım benide gruba alırsan sevirim arkadaşlara ekliyorum![]()
eu daydım ben. çok saçma class seçtim. değiştirebilir miyim ?NA sunucusunda oynamıyoruz, oyunda çok ilerlemediysen EU sunucusuna geçmeni öneririm![]()