abdullah2323
BOZKURT
- En iyi cevaplar
- 0
Herkes aynı açık dünyadamı takılıo oyunda
Evet öyle. Fakat kulüp kurup yada bir kulübe katılıp sadece kendi kulübünüzün dünyasını oluşturabilirsiniz.Herkes aynı açık dünyadamı takılıo oyunda
Nasıl anlatacağımı bilmiyorum. İstersen kendi çektiğim bir videoyu atayım:Normal minecrafttan farklarını söylersen belki ama belki gelebilirim
Yanlış canumEvet öyle. Fakat kulüp kurup yada bir kulübe katılıp sadece kendi kulübünüzün dünyasını oluşturabilirsiniz.
Uber-1,2,3,4,5,6 Dünyalarının olduğunu biliyorum. Yanlış bir şey söylediğimide düşünmüyorum. Üstelik konu güncellendi. Kulüp Evimizde portalları yavaş yavaş ekliyorum. Dikkat ederseniz anlayabilirsiniz.Yanlış canum
İlk olarak 10 seviyeye gelene kadar 3-4 tane "ezik*" world'lerdesiniz, zorlanmadan 10 level olasınız diye orası da. Sonrasında 6 tane uber world var, bunlar asıl ortam*(u1 en kolayı u6 en zoru*) Ama yine de aynı worldde olsanız bile her worldde server'lar olduğu için arkadaşınla anca ona katılarak (arkadaşlık sekmesinde join var* veya ./joinme nick) buluşursun
![]()
daha demin bende epic set dizdim 7 levelde milletin hardcore bossları keserken orda durdum itemleri topladım epic set dizdim neon ninja yımOyuna girer girmez davet ediyorum teşekkürler[DOUBLEPOST=1437203726,1437200983][/DOUBLEPOST]Sanırım arkadaşlık isteği göndermem için çevrimiçi olmanız gerekiyor
![]()
Yeri gelince Shadow Set diziceksinizdaha demin bende epic set dizdim 7 levelde milletin hardcore bossları keserken orda durdum itemleri topladım epic set dizdim neon ninja yım![]()
Oyun içi isminiz neydi?[DOUBLEPOST=1437217807][/DOUBLEPOST]+daha demin bende epic set dizdim 7 levelde milletin hardcore bossları keserken orda durdum itemleri topladım epic set dizdim neon ninja yım![]()
Ben indirirken 600-900mb arası bir şeydi tam hatılayamadım. Çok değil yani. Yalnız steam yerine Glyph'den indirmeni tavsiye ederim.Oyunun boyutu ne kadar? Gelmeyi düşünüyorum.
Niye peki? Neden steam değilBen indirirken 600-900mb arası bir şeydi tam hatılayamadım. Çok değil yani. Yalnız steam yerine Glyph'den indirmeni tavsiye ederim.
Niye peki? Neden steam değil![]()
Peki teşekkür ederimSteam'den indirince de Glyph hesabı isteyip onu da indiriyor zaten. Gereksiz uğraş gibi gelmişti bana. Bi de daha fazla hata veriyormuş sanırım güncellemelerde falan.