Yepyeni Bir Oyun: TrionWorld | Trove | [ Giriş Sırası Sorunu Çözüldü! ]

Oyunu beğendiniz mi?

• Evet

Kullanılan: 56 80.0%
  • Hayır

Kullanılan: 14 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    70
S

Switcher

Ziyaretçi
Normal minecrafttan farklarını söylersen belki ama belki gelebilirim

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Evet öyle. Fakat kulüp kurup yada bir kulübe katılıp sadece kendi kulübünüzün dünyasını oluşturabilirsiniz.
Yanlış canum :(
İlk olarak 10 seviyeye gelene kadar 3-4 tane "ezik*" world'lerdesiniz, zorlanmadan 10 level olasınız diye orası da. Sonrasında 6 tane uber world var, bunlar asıl ortam* :( (u1 en kolayı u6 en zoru*) Ama yine de aynı worldde olsanız bile her worldde server'lar olduğu için arkadaşınla anca ona katılarak (arkadaşlık sekmesinde join var* veya ./joinme nick) buluşursun :(

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yanlış canum :(
İlk olarak 10 seviyeye gelene kadar 3-4 tane "ezik*" world'lerdesiniz, zorlanmadan 10 level olasınız diye orası da. Sonrasında 6 tane uber world var, bunlar asıl ortam* :( (u1 en kolayı u6 en zoru*) Ama yine de aynı worldde olsanız bile her worldde server'lar olduğu için arkadaşınla anca ona katılarak (arkadaşlık sekmesinde join var* veya ./joinme nick) buluşursun :(
Uber-1,2,3,4,5,6 Dünyalarının olduğunu biliyorum. Yanlış bir şey söylediğimide düşünmüyorum. Üstelik konu güncellendi. Kulüp Evimizde portalları yavaş yavaş ekliyorum. Dikkat ederseniz anlayabilirsiniz.

KakashiCZ

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyuna girer girmez davet ediyorum teşekkürler :)[DOUBLEPOST=1437203726,1437200983][/DOUBLEPOST]Sanırım arkadaşlık isteği göndermem için çevrimiçi olmanız gerekiyor :)
daha demin bende epic set dizdim 7 levelde milletin hardcore bossları keserken orda durdum itemleri topladım epic set dizdim neon ninja yım :)

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
daha demin bende epic set dizdim 7 levelde milletin hardcore bossları keserken orda durdum itemleri topladım epic set dizdim neon ninja yım :)
Yeri gelince Shadow Set diziceksiniz :)[DOUBLEPOST=1437216854,1437216806][/DOUBLEPOST]
Oyun içi isminiz neydi?[DOUBLEPOST=1437217807][/DOUBLEPOST]+