Birine söyle kassın seni yarım saate 10+ level olursunDaha dur anca 5 seviyeyim (ZAR... ZOR...). Hala olayları kavrayamadım tam olarak.
Birine söyle kassın seni yarım saate 10+ level olursunDaha dur anca 5 seviyeyim (ZAR... ZOR...). Hala olayları kavrayamadım tam olarak.
böyle gidersen oho biz 2 günde 26 level set dizdikDaha dur anca 5 seviyeyim (ZAR... ZOR...). Hala olayları kavrayamadım tam olarak.
Sabah Akşam Oynarsan Tabi Dizersin Vaktimiz Yok Bizimböyle gidersen oho biz 2 günde 26 level set dizdik![]()
Oyun sarıyor anlayınca.Sabah Akşam Oynarsan Tabi Dizersin Vaktimiz Yok Bizim10 Lvl Zor Olduk 2 Günde Toplam 2 Saat Anca Oynamışızdır
![]()
Sanırım shadow arenaya girmeden shadow key yapılmıyorSA key çok saçma. Biraz daha kolay olabilirdi. Birde tp olayını düzgünce yapmaları lazım çok eksik var :/
yapılıyor adventure crafting benchten en alttaki kısımda.Sanırım shadow arenaya girmeden shadow key yapılmıyorbence de saçma ama bi şekilde de zor yapmaları gerekiyordu
Yapmak için gerekli olan eşyalar yine shadow arenadan çıkmıyor mu?yapılıyor adventure crafting benchten en alttaki kısımda.
Hayır U1, U2,U3,U4,U5,U6 Dungeon,Large Dungeon bitirince veriyor.Yapmak için gerekli olan eşyalar yine shadow arenadan çıkmıyor mu?
Çaktırma ama benim PC bu aralar 5 dakika da bir kapanıyordu. Ekran kartı ısısı oyun açıkken 102 (!) derece oluyordu. Hallettim ama (Dün) :/...böyle gidersen oho biz 2 günde 26 level set dizdik![]()
u5 ne abi -.- Seviye 5 shadow set deseydin bağli.34 level u5 full set , Dragon <3
Nasıl dersen... Kasanın 2 tarafı da açık ve kasa yukarıda... (Buna rağmen 66 derece...)Çaktırma ama benim PC bu aralar 5 dakika da bir kapanıyordu. Ekran kartı ısısı oyun açıkken 102 (!) derece oluyordu. Hallettim ama (Dün) :/...