Özellikle Fps Oyunlarında Mermisi Sınırlı Örn Tek Atan Snıper Silahlarda Çift Tıklaması Oyun Bakından Sorun Oluyor
Ama Genel SOrunlara Bakarsan Oyun İçi İtem Taşına Masa Üstü Dosya Taşıma Youtube Gibi Yerlerde Video Durdurayım Diye Tıklayınca Çift Diye Ekrnaı Büyütüp Oynatma Falan Çok Fazla Sorun Oluyor Hadi Bir Yere Kadar Tahammül Ediyorsunda Git Gide Çekilmez Hale Gelmeye Başladı Garantiye Versen En Az 2-3 Hafta Sürecek O Süre İçersinde Tekrar Bir Muse Masrafın Olacak
Videolarda Gördüğüm İçini Açıp Temizleme Yolunu Deneyecektim Tabi Gözüm Yemedi Biraz Elimdeki Tek Mausedende Olmayayım Dedim Eğer Çözüm Denediysen Neleri Denedin Yazarmısın
Okul Zamanında Almıştım Öğlenci Olduğumdan Sabahları Pc Ye Geçmiyordum Geceleride 8 Gibi Geldiğimden Yemekye Falan 9 Da PC Ye Geçip 11 Civarı Oynuyordum Günde 2 Saat Oynama Hafta Sonlarıda Sadece Pazar Günleri 6-7 Saat Kadar Oynamak İle Ve Oyun Bağımlısı Biri Değilim Sadece Minecraft Oynuyorum Neredeyse İnternette Dolaşmak Hariç Bir İş Yapmıyorum Okulların Kapnmasından Yaklaşık 3-4 Gün Sonra Bu Sorun Başladı O Kadar Hor Kullandığım Söylenemez Hatta Aldığım Ekipmanların Makrolarını Multimedya Olarak Kullanıyordum Ses Açma Kapatma Kısma Oynatıp Duraklatma İnternet Açma Falan
Google Amcada Aratırsanız " Mause Double Click Problem " Binlerce Konu Bulursunuz
Bir Kere Bastığınızda 2 Kere Ard Arda Basıyor Ve imkansız Denilecek Kadar Az Olsaydı Toplasan 50 Kişi Olan Forumda Bulamazdık Başka Bu Problemi Yaşayan