34 level u5 full set , Dragon <3
Kulübe bekliyorum
Alırmısın klana,adım iAltikardes,neon ninjayım levelim 8.
Bugün saat 09:00-11:00 saatlerinde online olacağım, sende girersen hemen kulübe davet edebilirim
Oyundaki adım : ImHyperion
Bugün saat 09:00-11:00 saatlerinde online olacağım, sende girersen hemen kulübe davet edebilirim
Beyler gold nasıl kasıyoruz 8 levelim 1550 goldum var hiçbirşey alamadım
Paranı harcamanı önermiyorum. Yeni classların geleceği duyruldu, onun için biriktir bence.
Azlaaz ilk günden bağımlısı gibi oldu
2. 3. Günden Yetişti Bana Ama Kılıcım OP (S4 5 yıldız xD)
Benim hesap değiştirdiğim için uzun bir süre kaybettim fakat şu an TombRaiser'ım ve Asam Shadow Level 3
Yarın full repice basıp evimi inşa edeceğim :]
Elimden geldiğince recipe yardımı yapabilirim
bu shadow itemler nerden düşüyor acaba ? suan full raionbow setim 5 yıldıza kadar gelıstrıdım yenı basladım bu aksam
Shadow eşyalar dungeonlarda bossa en çok damage atan kişiye şans eseri düşer, bazen normal yaratıklarda çok düşük bir şansla shadow eşya düşürebilir.
o kadar kestım daha 1 tane denk gelmedı cok rare bı ıtem
Emin ol düşündüğün kadar rare değil
tamamdır sagol klanınız varsa gelmek isterim
Grafikler berbat..
Minecraft Grafikleri bile bundan iyi ...
Grafikleri berbat demen üzücü. Oyun içi dungeonların mimarisini görsen böyle bir şey diyeceğini sanmıyorum.
radiant ilk ben elde edicem oglum

ilk s4 bende s5 yapıcam zaten yarın xd
Tebrik ederim, kulübe bekliyorum
forum.troveturk.com adresini
@UcanKofte satın aldı ve kulübe gelmek istiyorsan: Bugün saat 09:00-11:00 saatlerinde online olacağım, sende girersen hemen kulübe davet edebilirim
Aynen slotları yetmiyor herkesi teker teker alıyor 30 Minutes yazıyordu geçen sinirlendim sildim
Bu sorunun bir sonraki güncellemede çözüleceğine/ciddi oranda azaltılacağına inanıyorum.