Yepyeni Bir Oyun: TrionWorld | Trove | [ Giriş Sırası Sorunu Çözüldü! ]

Oyunu beğendiniz mi?

• Evet

Kullanılan: 56 80.0%
  • Hayır

Kullanılan: 14 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    70

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
34 level u5 full set , Dragon <3

Kulübe bekliyorum :)

Alırmısın klana,adım iAltikardes,neon ninjayım levelim 8.

Bugün saat 09:00-11:00 saatlerinde online olacağım, sende girersen hemen kulübe davet edebilirim :)

Oyundaki adım : ImHyperion

Bugün saat 09:00-11:00 saatlerinde online olacağım, sende girersen hemen kulübe davet edebilirim :)

Beyler gold nasıl kasıyoruz 8 levelim 1550 goldum var hiçbirşey alamadım

Paranı harcamanı önermiyorum. Yeni classların geleceği duyruldu, onun için biriktir bence.

Azlaaz ilk günden bağımlısı gibi oldu :) 2. 3. Günden Yetişti Bana Ama Kılıcım OP (S4 5 yıldız xD)

Benim hesap değiştirdiğim için uzun bir süre kaybettim fakat şu an TombRaiser'ım ve Asam Shadow Level 3 :)

Yarın full repice basıp evimi inşa edeceğim :]

Elimden geldiğince recipe yardımı yapabilirim :)

bu shadow itemler nerden düşüyor acaba ? suan full raionbow setim 5 yıldıza kadar gelıstrıdım yenı basladım bu aksam

Shadow eşyalar dungeonlarda bossa en çok damage atan kişiye şans eseri düşer, bazen normal yaratıklarda çok düşük bir şansla shadow eşya düşürebilir.

o kadar kestım daha 1 tane denk gelmedı cok rare bı ıtem

Emin ol düşündüğün kadar rare değil :)

tamamdır sagol klanınız varsa gelmek isterim

Grafikler berbat..

Minecraft Grafikleri bile bundan iyi ...

Grafikleri berbat demen üzücü. Oyun içi dungeonların mimarisini görsen böyle bir şey diyeceğini sanmıyorum.

radiant ilk ben elde edicem oglum :D ilk s4 bende s5 yapıcam zaten yarın xd

Tebrik ederim, kulübe bekliyorum :)

Beyler benide klana alın .s
Nickim EminGny[DOUBLEPOST=1437429948,1437429891][/DOUBLEPOST]Ulan al işte ya; forum.troveturk.com adresi satın alınmış :( :( :( :( :(

forum.troveturk.com adresini @UcanKofte satın aldı ve kulübe gelmek istiyorsan: Bugün saat 09:00-11:00 saatlerinde online olacağım, sende girersen hemen kulübe davet edebilirim :)

Aynen slotları yetmiyor herkesi teker teker alıyor 30 Minutes yazıyordu geçen sinirlendim sildim :)

Bu sorunun bir sonraki güncellemede çözüleceğine/ciddi oranda azaltılacağına inanıyorum.

Altikardes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eşyaların yıldızını nasıl arttırıyoruz?
birde klube alırsan sevinirim; iAltikardes nick.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
İlk Shadow 1 ve Renkli İtemi Düşürdüm U1 De Bundan Sonra U2 Falan Varmı Yada Başka World
Birde Şu İtemlerde Yıldız Var Örn Shadow İtemde O 5 Yıldız Nasıl Olacak ?