1K sunucu değil. 10-15K lık sunucu var fakat sunucular gerçekten berbat durumdaVlh Siz Zengin Olabilirsiniz Yada Bir Geliriniz Olabilir Biz Aylık 30-35 TL Verilecek Oyuna Para Vermeyi Bırak Bir Sefer Alınıp Ömür Boyu Kullanacağınız Oyuna 20 TL Vermiyoruz Daha Buradaki Çoğu Kişi Premium Bile Almamış Kişiler Herkes Belirli Yaşta Yada Belirli Maddi Gelirde Bir Kitle Değil Çoğumuzun İnterneti Bile Sınırlı Taş Devrinden Kalma Bilgisayarlarla 80 Saat Ayar Yapıp Oradan Kısıp Buradan Kısıp Bir Oyunu Açtı 10 Fps Oynuyoruz Diye Seviniyoruz Sizse Gelmiş 2 Ay 60 TL Çokmu Diyorsunuz
Ha Trove Oyunda Herhan Gibi Bir P2W Sistem Yok Öyle Düşündüğünüz Gibi OP Olmuyorsunuz Para Verirseniz
Sunucu Kişi Sayısı Demişler 1K Kişilik Sunucuyu Zor Almışlar Falan Oyunda Şuanda Öyle Op Adamlar Yok Para Veren Kitlede Yok Denecek Kadar Az Lapisli Factionlardaki Vip Sayısı Kadar Para Yatıran Anca Vardır Oyuna Malum 1K Oyuncusu Var Nede Olsa Sizin Gözünüzde Oyunda Hiçbir Şekilde Para Yatırmadan Sadece Silah Tasarımı Falan Yaparak Oyundaki Paralı Sistemden Gem Kazanabiliyorsunuz 100 Silah Yapın 3 Tanesi Kabul Edilse 1500 Ve Size Günlük Girişlerde Dungeonlarda Ve Görevlerde Dolar İle Alınan Değilde Farklı Bir Coin Veriyor Bununla Gem İle Alınan İtemlerin %70 İni Alabiliyorsunuz
Ha Bir Takım Farklı Özellikler Olabilir Bunlarda Her F2P Oyunda Olduğu Ve Oynayan Her Oyuncunun Bunları Bilerek Oynadığı Bir Sistem Malum Lapisli Fekşınlarda Bile Ücreti Çıkartmak İçin Para Ödüyorsunuz Madem Onlarada Bahane Bulun
Ha Eğer Yaşınız Profilinizdeki " 30 " İse Asgari Ücretli Bir Çalışan İseniz Ve Evli Birkaç Çocuk Babası Bir Kişiyseniz İlerde Çocuğunuzdan Gelen İstekleri Anlardınız Ve Bir Gün Gelipte ( Oyunu Hiç Oynamamış Bir Oyuncu Olmayan Bilgisayar Bilgisi Pek Bulunmayan Bir Kişi Olduğunuzu Farz Edelim Genel Kitle Böyle Çünkü ) Çocuğunuz Size " Baba Bana Bilgisayar Al " Dediğinde Hadi Taksit Falan Aldınız " İnternet " Dediğini Güç Kanaat Onuda Ödüyorsunuz Ve Bir Gün Gelip " Baba Bana Oyun Al Aylık 70 TL İnternete Veriyorsun 30 TL De Bu Oyuna Verelim " Dediğinde Tepkiniz Ne Olurdu ( Forumun Yaş Kitlesine Göre Söylüyorum Bunu Toplasan 18 Yaş Üstü Çalışan Aktif 50 Kişi Çıkar Veya Çıkmaz { Aktif Olmayan Üyeleri Saymıyorum } ]
Eve arkadaş ekleyemezsin ama clup kurup dev bir dünyada istediğin buildi yapabilirsin.Beyler Eve nasil Arkadas Eklicez sunuda bi soyleyinde tam olur ya![]()
Sizin yanınıza nasıl gelcem ben? 7 level oldumAvrupa sunucusunda oynuyoruz.
Uzun Uğraşlar Sonucu Girdim Bakalım Tekrar OlacakmıOyunda Girerken 30 Dk Bekletiyor bir şey Demiyoruzda Bir Worlden Diğer Worlde Işınlanırken %0 Da Kalıyor Map Yüklemesi 1 Saat Onu Bekle İlerlemiyor Kapat Aç Yapa Yapa Giriyorsun Zorda Olsa Ama Şimdi Birde Failed To Load World Hatası Vermeye Başladı Kaç Dk Oldu Oyuna Giremiyorum Bir World E Geçerken Saçma Sapan Sorunlar Oluyor
Şuanda Tekrardan 30 Dakika Bekleme Süresi Başladı Kaç Saattir Oynuyordum Harita Değiştiriken Böyle Oldu Eskidende Oluyordu Ama Kapat Aç İle Falan Gidiyordu Sorun![]()
şu an beklemeden giriyom kaldırıldımı yoksa girenlermi az ?aslında şu 30dk hiç sıkıntı değil yani .s .s yani beklerim nolcakmış ki![]()
Edit2: Tekrar Oluyor Külüp Dünyalarına Gittiğimizde Sürekli %0 Da KalıyorOyunda Girerken 30 Dk Bekletiyor bir şey Demiyoruzda Bir Worlden Diğer Worlde Işınlanırken %0 Da Kalıyor Map Yüklemesi 1 Saat Onu Bekle İlerlemiyor Kapat Aç Yapa Yapa Giriyorsun Zorda Olsa Ama Şimdi Birde Failed To Load World Hatası Vermeye Başladı Kaç Dk Oldu Oyuna Giremiyorum Bir World E Geçerken Saçma Sapan Sorunlar Oluyor
Şuanda Tekrardan 30 Dakika Bekleme Süresi Başladı Kaç Saattir Oynuyordum Harita Değiştiriken Böyle Oldu Eskidende Oluyordu Ama Kapat Aç İle Falan Gidiyordu Sorun![]()
Uğraşma şöyle gereksiz oyunlarla gel Survival oynayalım.Edit2: Tekrar Oluyor Külüp Dünyalarına Gittiğimizde Sürekli %0 Da Kalıyor
Kardeş Onu Nasil Yapacaz bi anlatirsan SevinirimEve arkadaş ekleyemezsin ama clup kurup dev bir dünyada istediğin buildi yapabilirsin.