[AntiFactionCrash] /f desc ve Faction ally chati ile crash kodu kullanımını önleyin

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
/f desc crashkodu kullanımını bu plugini kurarak önleyin
Spigot:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

henüz cezalandırma sistemi yok ama artık descriptiona crash kodu yazamazlar.
MassiveCore + Factions gereklidir. (Eski sürüm factions destekliyor mu bilmem.

LİNK:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Download'dan indirin.

Virustotal gereksiz zaten spigot linkidir.

Basit olduğunu biliyorum ama istek olduğu için yaptım

Metin2TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Krumb069
eline saglık kardeşim ama başka yolu yokmu ben skript sevmiyim :D plugin seviyim sezertz nasıl helpopla engelliyosun biraz daha açarmısın ? :)[DOUBLEPOST=1437633578,1437633313][/DOUBLEPOST]birde belki yeri deil ama size bir şey sorcam bir plugin: mesela arkadaşlar çalışma masasinda istedigim bi üretimi ayarlamak istiyorum bitane buldum ama o olmadı aradıgım degildi tam istedigim özelikler sunlar olcak

* 5 tane lapis blogu koyacam ve bana yay vercek (örnek)
yani miktarı ayarlanabilecek
* 2 cisi ise ismini degiştirdigimde mesela kuvars blogunun adını mavi cevher yaptıgımda 3 tane mavi cevheri yan yana koyunca azap kılııcı adında kılıc vercek yani anlatmak istedigim ismi degiştiginde o isimde olanları craftlayacak
* 3 cüsüde kolay kullanımlı bir plugin olsun :D

biraz cok şey istedim ama bulursanız bilgilendirin bu 3 özellik olursa sevinirim

RovemT

Skripter & PlugineR
En iyi cevaplar
0
AntiCrash zaten engelliyor. Fakat Factions plugini ile yapıyolar :D[DOUBLEPOST=1437634826,1437634750][/DOUBLEPOST]* o plugin very hard, yazılımcılık okuması lazım sanırım.[DOUBLEPOST=1437634871][/DOUBLEPOST]@MhaWTHoR , öğretmenim siz yapabilirmisiniz o plugini ?

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
AntiCrash zaten engelliyor. Fakat Factions plugini ile yapıyolar :D[DOUBLEPOST=1437634826,1437634750][/DOUBLEPOST]* o plugin very hard, yazılımcılık okuması lazım sanırım.[DOUBLEPOST=1437634871][/DOUBLEPOST]@MhaWTHoR , öğretmenim siz yapabilirmisiniz o plugini ?
Ne plugini olum ben skript yazıyorum :D

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Krumb069
eline saglık kardeşim ama başka yolu yokmu ben skript sevmiyim :D plugin seviyim sezertz nasıl helpopla engelliyosun biraz daha açarmısın ? :)[DOUBLEPOST=1437633578,1437633313][/DOUBLEPOST]birde belki yeri deil ama size bir şey sorcam bir plugin: mesela arkadaşlar çalışma masasinda istedigim bi üretimi ayarlamak istiyorum bitane buldum ama o olmadı aradıgım degildi tam istedigim özelikler sunlar olcak

* 5 tane lapis blogu koyacam ve bana yay vercek (örnek)
yani miktarı ayarlanabilecek
* 2 cisi ise ismini degiştirdigimde mesela kuvars blogunun adını mavi cevher yaptıgımda 3 tane mavi cevheri yan yana koyunca azap kılııcı adında kılıc vercek yani anlatmak istedigim ismi degiştiginde o isimde olanları craftlayacak
* 3 cüsüde kolay kullanımlı bir plugin olsun :D

biraz cok şey istedim ama bulursanız bilgilendirin bu 3 özellik olursa sevinirim
özelden detaylı anlatırsanız bende skript sevmiyorum :D

Metin2TR

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
:D Krumb069 :D nasıl daha anlatayımki çalışma masasında özel tarifler eklemek istiyorum yani kısacası bu :D bulabilirseniz veya yapabilirseniz yapın - skript sevmiyim - :D plugin istiyom :D[DOUBLEPOST=1437637882,1437637836][/DOUBLEPOST]Bide BU Arada f desc engelleme gibi bi imkanımız varmı ?

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
:D Krumb069 :D nasıl daha anlatayımki çalışma masasında özel tarifler eklemek istiyorum yani kısacası bu :D bulabilirseniz veya yapabilirseniz yapın - skript sevmiyim - :D plugin istiyom :D[DOUBLEPOST=1437637882,1437637836][/DOUBLEPOST]Bide BU Arada f desc engelleme gibi bi imkanımız varmı ?
/f desc tamamen mi engelleyeceksiniz ?
özelden tarifleri yazın yapayım

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
/f desc tamamen mi engelleyeceksiniz ?
özelden tarifleri yazın yapayım
/f desc kısmına crash kodunu engellemeyi söylemiş sanırım.
Ama SuperCensor plugini sanırsam kodların yazılışınıda kontrol ediyordu. Yani eğer onunla crash kodunu engellersek basitçe hepsi engellenmiş olur ?

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
/f desc kısmına crash kodunu engellemeyi söylemiş sanırım.
Ama SuperCensor plugini sanırsam kodların yazılışınıda kontrol ediyordu. Yani eğer onunla crash kodunu engellersek basitçe hepsi engellenmiş olur ?
ya önce faction çalışırsa ?
bu zaten description'u nasıl değiştirirse değiştirsin (zaten tek yol /f desc ama) faction eventine bakıp ona göre yapıyor sorun çıkmaz

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yani faction komutu çalıştırmaya uğraşıyor, diğeri ise durdurmaya çalışıyor ama sonuçta faction kazanıyor gibi düşün :D Bunda direk olarak faction işlemi yaparken duracak
İyiymiş o zaman.
Ben 1.8.7 ye geçtiğim için bir sıkıntım yok ama ihtiyacı olana yardımcı olur :D

drinkingsage

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anladığım Kadarıyla Sen Sadece Bu Yazının Girilmesini Engellemişsin.
PHP:
[B]asd454614564137564645654iİsd32rsdcfvdİfsdcsd45r6dsf57sdf54687684687778444444444cfsdf32454566234fSDB;[/B]

Son düzenleme: