- En iyi cevaplar
- 0
Shadow Pet Feisty Satılır Taliplerini Bekliyor
@Fujia
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Heçkıd bay wasdefgBende Oyun AçılmıyorGYLPH açıyorum Sonra PLAY dıyorum Kasa Çalışıyo monıtor gıdıyo
Gıdıy odedıgım Ekran siyah oluyo ekranda Bışıler yazıyo .s
Monitör'e sığmıyor olabilir, de olduğunu sanmıyorum. Ama yine de şu windows simgesine basınca çıkan şeyde %appdata% yaz ve orada Trove'yi bul ve Trove.cfg'yi sil* Ayarları sıfırlarBende Oyun AçılmıyorGYLPH açıyorum Sonra PLAY dıyorum Kasa Çalışıyo monıtor gıdıyo
Gıdıy odedıgım Ekran siyah oluyo ekranda Bışıler yazıyo .s
Bir pcde de böyle oluyordu bende öyle yaptım %90 çözüm*Monitör'e sığmıyor olabilir, de olduğunu sanmıyorum. Ama yine de şu windows simgesine basınca çıkan şeyde %appdata% yaz ve orada Trove'yi bul ve Trove.cfg'yi sil* Ayarları sıfırlar
Tahminen sorun bu değildir ama*
Ekran kartının fanının çalışıp çalışmadığına bak. Olmadı içini aç açık kalsın. Havalar sıcak olduğu için kasa çok ısınıyor. Bende de oldu o. 104 derece olmuş meğer kapanmadan önce ekran kartıOyun açılırken Kapanıyo Ekran Ama Kasa Çalışyıoyardım
talep edıyorum
Yahu Benim Ekran Kartında Fan Bile Yok Ram Gibi bir şeyEkran kartının fanının çalışıp çalışmadığına bak. Olmadı içini aç açık kalsın. Havalar sıcak olduğu için kasa çok ısınıyor. Bende de oldu o. 104 derece olmuş meğer kapanmadan önce ekran kartı...
Benim PC fan olmasına rağmen 104 derece olup kilitleniyor. Soğuk suyla duş almaya gidiyorum benYahu Benim Ekran Kartında Fan Bile Yok Ram Gibi bir şey@KadirBerk
O Kadar Isı Normal Değil Laptop Değilse Eğer Bende Bile 70 Den Yukarı Çıkan Bir Parça YokBenim PC fan olmasına rağmen 104 derece olup kilitleniyor. Soğuk suyla duş almaya gidiyorum ben...
Kasa. Şu an iki tarafı da açık ve arada üflüyorum kasaya... .-.O Kadar Isı Normal Değil Laptop Değilse Eğer Bende Bile 70 Den Yukarı Çıkan Bir Parça Yok![]()
Kalalifer Kazanının İçindemi OynuyorsunKasa. Şu an iki tarafı da açık ve arada üflüyorum kasaya... .-.