Yepyeni Bir Oyun: TrionWorld | Trove | [ Giriş Sırası Sorunu Çözüldü! ]

Oyunu beğendiniz mi?

• Evet

Kullanılan: 56 80.0%
  • Hayır

Kullanılan: 14 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    70

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0

FireGhost

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Oyun açılırken Kapanıyo Ekran Ama Kasa Çalışyıo :S yardım
talep edıyorum

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyuna şu an giremiyorum server failed maintance falan diyor sizde de öyle mi?

FireGhost

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bende Oyun Açılmıyor :S GYLPH açıyorum Sonra PLAY dıyorum Kasa Çalışıyo monıtor gıdıyo :S Gıdıy odedıgım Ekran siyah oluyo ekranda Bışıler yazıyo .s

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bende Oyun Açılmıyor :S GYLPH açıyorum Sonra PLAY dıyorum Kasa Çalışıyo monıtor gıdıyo :S Gıdıy odedıgım Ekran siyah oluyo ekranda Bışıler yazıyo .s
Monitör'e sığmıyor olabilir, de olduğunu sanmıyorum. Ama yine de şu windows simgesine basınca çıkan şeyde %appdata% yaz ve orada Trove'yi bul ve Trove.cfg'yi sil* Ayarları sıfırlar :(
Tahminen sorun bu değildir ama*

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Monitör'e sığmıyor olabilir, de olduğunu sanmıyorum. Ama yine de şu windows simgesine basınca çıkan şeyde %appdata% yaz ve orada Trove'yi bul ve Trove.cfg'yi sil* Ayarları sıfırlar :(
Tahminen sorun bu değildir ama*
Bir pcde de böyle oluyordu bende öyle yaptım %90 çözüm*

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun açılırken Kapanıyo Ekran Ama Kasa Çalışyıo :S yardım
talep edıyorum
Ekran kartının fanının çalışıp çalışmadığına bak. Olmadı içini aç açık kalsın. Havalar sıcak olduğu için kasa çok ısınıyor. Bende de oldu o. 104 derece olmuş meğer kapanmadan önce ekran kartı :S...

umut_

En iyi cevaplar
0
Ekran kartının fanının çalışıp çalışmadığına bak. Olmadı içini aç açık kalsın. Havalar sıcak olduğu için kasa çok ısınıyor. Bende de oldu o. 104 derece olmuş meğer kapanmadan önce ekran kartı :S...
Yahu Benim Ekran Kartında Fan Bile Yok Ram Gibi bir şey :p @KadirBerk

umut_

En iyi cevaplar
0
Benim PC fan olmasına rağmen 104 derece olup kilitleniyor. Soğuk suyla duş almaya gidiyorum ben :(...
O Kadar Isı Normal Değil Laptop Değilse Eğer Bende Bile 70 Den Yukarı Çıkan Bir Parça Yok :p