Ejderhayla Gezinti

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben anlamadım , plugini siz mi yazdınız da emeğiniz geçti? Birde saygı duymuş olursun diyor adama. Gülüp geçiyorum.
Başka biryerde gördünmü bunu güzelim? Ilk yapan alır meselesi değil bu, ben yaptıysam bu olayı türkiyeye ben getirdiysem saygı duymak zorundasın, eklentiyi kullanırsın bir şey demem ama FIKRIMI KOPYALARSAN bu özür dilerimliğe girer.

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Başka biryerde gördünmü bunu güzelim? Ilk yapan alır meselesi değil bu, ben yaptıysam bu olayı türkiyeye ben getirdiysem saygı duymak zorundasın, eklentiyi kullanırsın bir şey demem ama FIKRIMI KOPYALARSAN bu özür dilerimliğe girer.
türkiyeye siz getirmediniz saygı duyma zorunda değilim yani ?
sealcraft vardı ilk orada görmüştüm (2 sene önce)

erikvanduyn1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
türkiyeye siz getirmediniz saygı duyma zorunda değilim yani ?
sealcraft vardı ilk orada görmüştüm (2 sene önce)
Hayır yani sanırsın plugini o yazdı , ayıp bu yaptığınız! Hem araştırmıyorsunuz diğer serverlerde var mı yok mu? Daha sonra kendi kafanıza göre ben getirdim yok fikrimi çalmayın? Kendinize gelin fikir sizin değil bir kaç serverda da vardı bu olay. Buraya link vermekte vardı da araştırın lütfen sonra yazın.

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır yani sanırsın plugini o yazdı , ayıp bu yaptığınız! Hem araştırmıyorsunuz diğer serverlerde var mı yok mu? Daha sonra kendi kafanıza göre ben getirdim yok fikrimi çalmayın? Kendinize gelin fikir sizin değil bir kaç serverda da vardı bu olay. Buraya link vermekte vardı da araştırın lütfen sonra yazın.
Dostum anlamadın galiba? EKLENTI BENIM DEĞIL. AMA, BAŞLANGIÇ YERINDEN SPAWNA GETIRMEYI BEN URETTIM, BEN DUŞUNDUM, TABII KI YAPABILIRSIN AMA O SENIN ZEKANA VE INSAFLIĞINA KALMIŞ.

mrbobaking

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
belki yabancı bir sunucuda gördü?

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk