ShiodomeMiuna
Nether Yerlisi
- En iyi cevaplar
- 11
kill @e yazınca oyuncularda ölmüyormu theredstoneengineer ?
Bütün canlılar ve oyuncular ölüyor...kill @e yazınca oyuncularda ölmüyormu theredstoneengineer ?
Ölüyor, fakat eğer oyuncular dışındaki tüm entity'leri öldürmek istersen /kill @e[type=!Player] diyebilirsin.kill @e yazınca oyuncularda ölmüyormu theredstoneengineer ?
Eklentiyi siz mi yazdınızValla güzellerim fikir benim, türkiyede bir ilk sloganı altında yapmazlarsa sevinirim)
2 sene önce başka bir sunucuda da görmüştüm görev yerlerine ejderhaya binilerek gidiliyorduValla güzellerim fikir benim, türkiyede bir ilk sloganı altında yapmazlarsa sevinirim)
Ben anlamadım , plugini siz mi yazdınız da emeğiniz geçti? Birde saygı duymuş olursun diyor adama. Gülüp geçiyorum.Valla güzellerim fikir benim, türkiyede bir ilk sloganı altında yapmazlarsa sevinirim)
Başka biryerde gördünmü bunu güzelim? Ilk yapan alır meselesi değil bu, ben yaptıysam bu olayı türkiyeye ben getirdiysem saygı duymak zorundasın, eklentiyi kullanırsın bir şey demem ama FIKRIMI KOPYALARSAN bu özür dilerimliğe girer.Ben anlamadım , plugini siz mi yazdınız da emeğiniz geçti? Birde saygı duymuş olursun diyor adama. Gülüp geçiyorum.
türkiyeye siz getirmediniz saygı duyma zorunda değilim yani ?Başka biryerde gördünmü bunu güzelim? Ilk yapan alır meselesi değil bu, ben yaptıysam bu olayı türkiyeye ben getirdiysem saygı duymak zorundasın, eklentiyi kullanırsın bir şey demem ama FIKRIMI KOPYALARSAN bu özür dilerimliğe girer.
Başka biryerde gördünmü bunu güzelim? Ilk yapan alır meselesi değil bu, ben yaptıysam bu olayı türkiyeye ben getirdiysem saygı duymak zorundasın, eklentiyi kullanırsın bir şey demem ama FIKRIMI KOPYALARSAN bu özür dilerimliğe girer.
Hayır yani sanırsın plugini o yazdı , ayıp bu yaptığınız! Hem araştırmıyorsunuz diğer serverlerde var mı yok mu? Daha sonra kendi kafanıza göre ben getirdim yok fikrimi çalmayın? Kendinize gelin fikir sizin değil bir kaç serverda da vardı bu olay. Buraya link vermekte vardı da araştırın lütfen sonra yazın.türkiyeye siz getirmediniz saygı duyma zorunda değilim yani ?
sealcraft vardı ilk orada görmüştüm (2 sene önce)
Dostum anlamadın galiba? EKLENTI BENIM DEĞIL. AMA, BAŞLANGIÇ YERINDEN SPAWNA GETIRMEYI BEN URETTIM, BEN DUŞUNDUM, TABII KI YAPABILIRSIN AMA O SENIN ZEKANA VE INSAFLIĞINA KALMIŞ.Hayır yani sanırsın plugini o yazdı , ayıp bu yaptığınız! Hem araştırmıyorsunuz diğer serverlerde var mı yok mu? Daha sonra kendi kafanıza göre ben getirdim yok fikrimi çalmayın? Kendinize gelin fikir sizin değil bir kaç serverda da vardı bu olay. Buraya link vermekte vardı da araştırın lütfen sonra yazın.
belki yabancı bir sunucuda gördü?Başka biryerde gördünmü bunu güzelim? Ilk yapan alır meselesi değil bu, ben yaptıysam bu olayı türkiyeye ben getirdiysem saygı duymak zorundasın, eklentiyi kullanırsın bir şey demem ama FIKRIMI KOPYALARSAN bu özür dilerimliğe girer.