mrbobaking
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
hangileri mesela? hypixel ve mineplex tamamen kozmetikten para kazanıyor.eulayı takan yok premium sunucular bile takmıyor![]()
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
hangileri mesela? hypixel ve mineplex tamamen kozmetikten para kazanıyor.eulayı takan yok premium sunucular bile takmıyor![]()
ItsJerryAndHarry var bildiğmhangileri mesela? hypixel ve mineplex tamamen kozmetikten para kazanıyor.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
Kendi eklentilerini kendi yapmak değil buradaki eklenti ayarlarına bakıp ondan öğrenerek düzenlemek amacıylaHazıra alıştırmamakta fayda var diyen arkadaşlara söylüyorum, bu paketleri sunucuda kullanmak zaten mantıksız olduğu gibi koyulamaz kaldı ki zaten şu işi biraz ciddiye alan arkadaş kendi eklentilerini kendi yapacaktır.
Bu eklentilerin kullanım amacı bilinmeyenleri öğrenmek nihayetinde örneğin bir eklentinin ayarlanmasında sorun olduğu zaman hatasız çalışan bu paketten indirip nerede yanlış yapmışım diye bakmaktır hazırlanmasındaki amaç ve ya bir iki eklenti keşfedip sunucularda kullanmak için, en azından benim düşüncem böyle.
@AhmetMelihTR belki farklı amaçla hazırlamıştır bilemiyorum.
Son olarak eklenti paketi gayet güzel, emeğine sağlık.
Kendi eklentilerini kendi yapmak değil buradaki eklenti ayarlarına bakıp ondan öğrenerek düzenlemek amacıyla
tamamSana özel düzenleme getirdim yoruma.
Ekli zatenBeklediğim gibi, ama rütbe plugini eklesen tadından yenmez.
Teşekkürler.ELİNE SAGLIK
Kullanan sayısı arttıkça açık sayısıda artar, bildirildikçede düzeltilir.paket açık olasılıgı % kaç
teşekkürlerŞuana Kadar Çıkardığın en iyi paketin diyebilirimEmeğine Sağlık
Güzel Olmuş +1 EXP![]()
Ama ben a b istemüyüm ne yapcaz .sEkli zaten
![]()
Teşekkürler.