Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Hazıra alıştırmamakta fayda var diyen arkadaşlara söylüyorum, bu paketleri sunucuda kullanmak zaten mantıksız olduğu gibi koyulamaz kaldı ki zaten şu işi biraz ciddiye alan arkadaş kendi eklentilerini kendi düzenleyecektir.

Bu eklentilerin kullanım amacı bilinmeyenleri öğrenmek nihayetinde örneğin bir eklentinin ayarlanmasında sorun olduğu zaman hatasız çalışan bu paketten indirip nerede yanlış yapmışım diye bakmaktır hazırlanmasındaki amaç ve ya bir iki eklenti keşfedip sunucularda kullanmak için, en azından benim düşüncem böyle.
@AhmetMelihTR belki farklı amaçla hazırlamıştır bilemiyorum.

Son olarak eklenti paketi gayet güzel, emeğine sağlık.

Son düzenleme:

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Hazıra alıştırmamakta fayda var diyen arkadaşlara söylüyorum, bu paketleri sunucuda kullanmak zaten mantıksız olduğu gibi koyulamaz kaldı ki zaten şu işi biraz ciddiye alan arkadaş kendi eklentilerini kendi yapacaktır.

Bu eklentilerin kullanım amacı bilinmeyenleri öğrenmek nihayetinde örneğin bir eklentinin ayarlanmasında sorun olduğu zaman hatasız çalışan bu paketten indirip nerede yanlış yapmışım diye bakmaktır hazırlanmasındaki amaç ve ya bir iki eklenti keşfedip sunucularda kullanmak için, en azından benim düşüncem böyle.
@AhmetMelihTR belki farklı amaçla hazırlamıştır bilemiyorum.

Son olarak eklenti paketi gayet güzel, emeğine sağlık.
Kendi eklentilerini kendi yapmak değil buradaki eklenti ayarlarına bakıp ondan öğrenerek düzenlemek amacıyla

Bertan Taşkıran

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Configuratörlüğüme senin paketlerinle başlamıştım, ban we'yi wgyi öğreten sendin, hamachi sunucunda y.kurucuydum ah o yıllar, 2012'den bahsediyoruz :) Bu arada poteytodan tutamlar görmedim değil :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...