Trenty V1.5 Faction Plugin Paketi|Açıksız|AntiDDoS|NoHack|Full Türkçe

optin

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Minecraft-Turk Üyeleri;
Nerden baksan 2 gündür uğraşıyorum.Benim için o kadar yani 2 günlük emeğe deymedi gibi.Plugin Sayısı az ancak bir faction kurucak için ideal.V1.0 Plugin Paketimde hatırlarsanız eğlenceyi öneme almıştım.Oturma araba gibi eğlenceli pluginler vardı.Şimdisinde lag ve hackı öneme alarak bir plugin paketimi oluşturdum.Hemen Plugin Paketimizde hangi pluginler varmış bir göz atalım:

Dediğim Gibi Az ve Öz Plugin Paketi.V2.0 Için bu konu altına yorum atabilirsiniz.Belki ücretli pluginlerden de koyabilirim(Spigot tüm ücretli pluginler var).
Umarım Beğenirsiniz Hemen İndirme Linklerimizi Görelim:

DOSYA TC
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

MEDİAFİRE

Virüs Total:

Virüs Jotti:

Etiket Listesi(Çevrem Fazla Değil):
@keremaktuna,@MhaWTHoR ,@Krumb069

Son düzenleme:

optin

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Axel102 Yorum İçin Teşekkür :D Yok Kardeşim Dizinin hayranlarındanım.Ve Dizi boş yere kaldırıldı.Reyting düşüşü falan demişler alakası yok.Bu ülkede ülkenin vatandaşları yararına olan hangi dizi kaldı?.Bi cumanın vazgeçilmezi vardı Milli İstihbarat Teşkilatı hakkında az çok bilgi alıyorduk.Artık oda yok şu an televizyonu 1 aydır açmıyorum.

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
@Axel102 Yorum İçin Teşekkür :D Yok Kardeşim Dizinin hayranlarındanım.Ve Dizi boş yere kaldırıldı.Reyting düşüşü falan demişler alakası yok.Bu ülkede ülkenin vatandaşları yararına olan hangi dizi kaldı?.Bi cumanın vazgeçilmezi vardı Milli İstihbarat Teşkilatı hakkında az çok bilgi alıyorduk.Artık oda yok şu an televizyonu 1 aydır açmıyorum.
Pardon sahibi sandım .d

flintandsteel

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kesinlikle cok basit. Tum faction sunucularinda olan seyler bunlar. Fakat emegine saygi olarak begendim.

Ultimix94 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

optin

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@flintandsteel haklısın daha güzelini yapıcağım v1.8de tüm faction komutları türkçe olucak direk tüm komutları türkçeleştiricem ve v2.0da rütbe v2.2 de ise pet pluginini de eklicem.Eğer istek olursa