optin
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba Minecraft-Turk Üyeleri;
Nerden baksan 2 gündür uğraşıyorum.Benim için o kadar yani 2 günlük emeğe deymedi gibi.Plugin Sayısı az ancak bir faction kurucak için ideal.V1.0 Plugin Paketimde hatırlarsanız eğlenceyi öneme almıştım.Oturma araba gibi eğlenceli pluginler vardı.Şimdisinde lag ve hackı öneme alarak bir plugin paketimi oluşturdum.Hemen Plugin Paketimizde hangi pluginler varmış bir göz atalım:
Dediğim Gibi Az ve Öz Plugin Paketi.V2.0 Için bu konu altına yorum atabilirsiniz.Belki ücretli pluginlerden de koyabilirim(Spigot tüm ücretli pluginler var).
Umarım Beğenirsiniz Hemen İndirme Linklerimizi Görelim:
DOSYA TC
MEDİAFİRE
Virüs Total:
Virüs Jotti:
Etiket Listesi(Çevrem Fazla Değil):
@keremaktuna,@MhaWTHoR ,@Krumb069
Nerden baksan 2 gündür uğraşıyorum.Benim için o kadar yani 2 günlük emeğe deymedi gibi.Plugin Sayısı az ancak bir faction kurucak için ideal.V1.0 Plugin Paketimde hatırlarsanız eğlenceyi öneme almıştım.Oturma araba gibi eğlenceli pluginler vardı.Şimdisinde lag ve hackı öneme alarak bir plugin paketimi oluşturdum.Hemen Plugin Paketimizde hangi pluginler varmış bir göz atalım:
Dediğim Gibi Az ve Öz Plugin Paketi.V2.0 Için bu konu altına yorum atabilirsiniz.Belki ücretli pluginlerden de koyabilirim(Spigot tüm ücretli pluginler var).
Umarım Beğenirsiniz Hemen İndirme Linklerimizi Görelim:
DOSYA TC
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
MEDİAFİRE
Giriş yap veya üye ol.
Virüs Total:
Giriş yap veya üye ol.
Virüs Jotti:
Giriş yap veya üye ol.
Etiket Listesi(Çevrem Fazla Değil):
@keremaktuna,@MhaWTHoR ,@Krumb069
Son düzenleme: