Eklenti Paketleri Hakkında

>>TheLegend<<

Легенды никогда не умирают
En iyi cevaplar
4
Factiionu yabancı sunucualrda oynuyorum bana göre en iyi oyun türü hala.
Anlatamadım heralde, bizim burda factiona lafımız yok. Faction eklenti paketlerimi zaten görmüşsünüzdür 2 yıl o oyun türüyle uğraştım. Ancak ülkemizde bu fazla abartıldı. 2 yıl önce başladım ama o zamanlar zaten nadir ve sayılı eklenti paketleri olurdu, şimdiki çıkan eklenti paketlerini saymak mümkün mü? Bu gelişim harika bir şey yani, eklenti düzenleme ve yazma işinde ilerlediğimizi gösterir. İlerliyoruz ama bu rota hep faction. Bu sebeple Türk oyuncularını baydı ve sıktı. Ayrıca belirttiğim gibi oyuncularımız bir yana, artık yazarlarımız veya düzenleyicilerimizde gelişmiyor. Anlattığım gibi belirli factions eklentileri yerleştirip bir kaç göze güzel gelen pluginlerle beraber sunuyorlar ve zerre kadar bilgisi olmayan adamın biri çıkıyor hazır bir mapa hazır paketi yerleştiriyor. Eminim senin yabancı sunuculara geçmenin sebebi gelişmişliği ve kaliteli oyuncu kitlesi sebep olmuşur. Bu yüzden burdayız, bunu düzeltmek için burdayız, o halde #FactionaOlum.

Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Anlatamadım heralde, bizim burda factiona lafımız yok. Faction eklenti paketlerimi zaten görmüşsünüzdür 2 yıl o oyun türüyle uğraştım. Ancak ülkemizde bu fazla abartıldı. 2 yıl önce başladım ama o zamanlar zaten nadir ve sayılı eklenti paketleri olurdu, şimdiki çıkan eklenti paketlerini saymak mümkün mü? Bu gelişim harika bir şey yani, eklenti düzenleme ve yazma işinde ilerlediğimizi gösterir. İlerliyoruz ama bu rota hep faction. Bu sebeple Türk oyuncularını baydı ve sıktı. Ayrıca belirttiğim gibi oyuncularımız bir yana, artık yazarlarımız veya düzenleyicilerimizde gelişmiyor. Anlattığım gibi belirli factions eklentileri yerleştirip bir kaç göze güzel gelen pluginlerle beraber sunuyorlar ve zerre kadar bilgisi olmayan adamın biri çıkıyor hazır bir mapa hazır paketi yerleştiriyor. Eminim senin yabancı sunuculara geçmenin sebebi gelişmişliği ve kaliteli oyuncu kitlesi sebep olmuşur. Bu yüzden burdayız, bunu düzeltmek için burdayız, o halde #FactionaOlum.

Evet kitle yüzünden
#FactionEklentiPaketlerineSon daha doğru olur #FactionaOlum hepsini kapsıyor gibi

Mr.Papyon

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyuncular artık factiondan başka server görmediklerinden dolayı baya abartılmıştır ülkemizde.
Sana güveniyorum TheLegend.

SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Areilyn

-(˘▾˘-)
Ressam
En iyi cevaplar
0
Oyuncular artık factiondan başka server görmediklerinden dolayı baya abartılmıştır ülkemizde.
Sana güveniyorum TheLegend.

SM-T113 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Düzeltme: "Güveniyoruz" (Bu mesaj dil bilgisiyle dalga geçmek için değil, arkadaşın yalnız olmadığını belirtmek için yazılmıştır)

toymachine22

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@>>TheLegend<< hocam sonuna kadar arkanızdayım. Birçok arkadaşımız factions sunucudan başka bir şey açmaya çalışıyor ama tutmayacağını bildiği için sıkıla sıkıla lapizli fekşıns açıyor (bende dahil). Ha tutan factionslar vardır o tamam. Fakat dediğiniz gibi. Türkiyede bu işi ilerletmek lazım. İletişime geçebilir misiniz benimle?

>>TheLegend<<

En iyi cevaplar
4
@>>TheLegend<< hocam sonuna kadar arkanızdayım. Birçok arkadaşımız factions sunucudan başka bir şey açmaya çalışıyor ama tutmayacağını bildiği için sıkıla sıkıla lapizli fekşıns açıyor (bende dahil). Ha tutan factionslar vardır o tamam. Fakat dediğiniz gibi. Türkiyede bu işi ilerletmek lazım. İletişime geçebilir misiniz benimle?
Elbette

Gokhann

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öncelikle yazdığın tüm metni okudum ve şuanda sana sonuna kadar destek vermiyor değilim, bu konuda birçok sunucu actim "Lapisli" olsun veya olmasın ama her actigim "Lapissiz" sunucuda "Lapisli" sunucuya gore %30 oyuncu azalması goruluyordu, yani biz sunucu sahipleri istemeyerekte olsa lapisli sunucu açmak zorunda kaliyorduk. Zorla yapmasakta bir bakimdan eğlenceli oluyordu ama genel anlamda düşünürsek bu kitlede "forum.minecraftturk.com" kitlesi olsun diğer kitleler olsun hep kolay bir sunucuya alışmiş, hepte kolay bir şeyler ile uğraşmak istiyorlar ama öyle bir şey getireceksin ki oyuncular hem zorlanip oyunun tadını alması, hemde oyunun zevkini ve heyecanını alması gerekiyor. Bu konuda sana son derece destek verdigimi tekrar belirtmek istiyorum, umarım başarılı olursun ve sonuna kadar arkandayim.

Son düzenleme:

>>TheLegend<<

En iyi cevaplar
4
Öncelikle yazdığın tüm metni okudum ve şuanda sana sonuna kadar destek vermiyor değilim, bu konuda birçok sunucu actim "Lapisli" olsun veya olmasın ama her actigim "Lapissiz" sunucuda "Lapisli" sunucuya gore %30 oyuncu azalması goruluyordu, yani biz sunucu sahipleri istemeyerekte olsa lapisli sunucu açmak zorunda kaliyorduk. Zorla yapmasakta bir bakimdan eğlenceli oluyordu ama genel anlamda düşünürsek bu kitlede "forum.minecraftturk.com" kitlesi olsun diğer kitleler olsun hep kolay bir sunucuya alışmiş, hepte kolay bir şeyler ile uğraşmak istiyorlar ama öyle bir şey getireceksin ki oyuncular hem zorlanip oyunun tadını alması, hemde oyunun zevkini ve heyecanını alması gerekiyor. Bu konuda sana son derece destek verdigimi tekrar belirtmek istiyorum, umarım başarılı olursun ve sonuna kadar arkandayim.
Bunun tek sebebi ülkemizin factionla sınırlı kalması. Sunucu açarken sadece lapisli mi olsun lapissiz mi olarak düşünüyorlar, milletimiz kolayı seviyor, emeksiz hızlı yoldan güç istiyorlar ve bu düşük seviyeli bir oyuncu kitlesi veriyor. Adminlerde bunun farkında ancak o oyuncu listesindeki rakam onu memnun ediyor ve bu şekilde devam ediyor.

Hedefim; yep yeni Türk yapımı başlı başına tam bir sunucu olmak üzere yeni fikir ve yaratıcılıkla oyuncularımıza yeni oyun türleri sunmak. Oyuncularıda, sunucu sahiplerinide faction kafesinden kurtarmak ve memnun etmek.

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Merhaba, öncelikle türkiyede oyuncudan çok "kurucu"'nun yada "pluginer"'in bulunduğunu belirtmek isterim. Bu kitle aşılırsa iyi olur.

>>TheLegend<<

En iyi cevaplar
4

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
No pluginer. Its developer or author.

Bişi değişmeyecekse bile, ben elimden geleni ardıma koymayacağım.

Bu arada developer kısmını anlıyorum, geliştirici demek ki bu eklenti geliştiriciliği dışında programlamada her yerde kullanılıyor, ancak authoru tam olarak çözemedim. Author sahip demek normalde, ancak developer de zaten yazdığı programın sahibi oluyor, bu kısmı tam anlayamadım doğrusu, açıklar mısınız? Ayrıca projeye destek vermek istediğimi açıklıyorum, eğer programlama bilen başkalarını da arıyorsanız, lütfen benimle özel mesaj yoluyla iletişime geçer misiniz?