- En iyi cevaplar
- 4
Anlatamadım heralde, bizim burda factiona lafımız yok. Faction eklenti paketlerimi zaten görmüşsünüzdür 2 yıl o oyun türüyle uğraştım. Ancak ülkemizde bu fazla abartıldı. 2 yıl önce başladım ama o zamanlar zaten nadir ve sayılı eklenti paketleri olurdu, şimdiki çıkan eklenti paketlerini saymak mümkün mü? Bu gelişim harika bir şey yani, eklenti düzenleme ve yazma işinde ilerlediğimizi gösterir. İlerliyoruz ama bu rota hep faction. Bu sebeple Türk oyuncularını baydı ve sıktı. Ayrıca belirttiğim gibi oyuncularımız bir yana, artık yazarlarımız veya düzenleyicilerimizde gelişmiyor. Anlattığım gibi belirli factions eklentileri yerleştirip bir kaç göze güzel gelen pluginlerle beraber sunuyorlar ve zerre kadar bilgisi olmayan adamın biri çıkıyor hazır bir mapa hazır paketi yerleştiriyor. Eminim senin yabancı sunuculara geçmenin sebebi gelişmişliği ve kaliteli oyuncu kitlesi sebep olmuşur. Bu yüzden burdayız, bunu düzeltmek için burdayız, o halde #FactionaOlum.Factiionu yabancı sunucualrda oynuyorum bana göre en iyi oyun türü hala.
Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi