Skript'in Türkçe Halini İster Misiniz?

Skript'in Türkçe hali olsa kullanır mısınız?

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .

Krumb069

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Bence bütün kodlama dillerinin türkçeye çevrilmişi olsa süper olur (gerçi fazla uçtum) ama skripti türkçeleeştirmek olabilir.
Ayrıca Türkçe farklı diyen arkadaşlar başka bir dilin dil yapısı farklı olunca onu konuşmuyon mu? (Kİ aynı dil ailesi olsa bile yine farklılıklar oluyor...)
Kolay gelsin.
Ayrıcada:Biraz farklı yapsa sorun olmaz çünkü bir fotoğrafa azıcık photoshop yapsan onu Copyright kapsamına alamazsın...
aslında bukkit türkçe yapılabilir metodların türkçelerini yazarsak

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
aslında bukkit türkçe yapılabilir metodların türkçelerini yazarsak
bukkit'in source kodu lazım ki onu da vermiyorlar biraz araştırdım bulmadım. Ama Java Decompiler'la denemedim. Jarı direkt kırınca haber veririm. Ama büyük ihtimalle karıştırılmıştır (obfuscate edilmiştir).

Hatamı gösterdiğin için sağ ol. +1

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
bukkit'in source kodu lazım ki onu da vermiyorlar biraz araştırdım bulmadım. Ama Java Decompiler'la denemedim. Jarı direkt kırınca haber veririm. Ama büyük ihtimalle karıştırılmıştır (obfuscate edilmiştir).

Bukkit'in değil de, CraftBukkit'in obfuscate edildiğini hatırlıyorum.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Acaba Bukkit ile CraftBukkit'in arasındaki fark nedir?
CraftBukkit bir Main sınıfına sahip, çalıştırılabilen bir Jar ve oyuncu - sunucu paketleri, NMS gibi ekstra özelliklere sahip, Bukkit ve Minecraft'ın orjinal sunucu Jar'ını modül alan bir Runnable Jar idir. Sadece Bukkit'i modül olarak kullanarak mesela paketlerle iş yapmanız mümkün değildir. (Protocol Lib gibi bir API kullanmadan)

En iyi cevaplar
0

bukkitin değil de skriptin kaynak kodunu alıp değiştirebilirsiniz

hem ne gerek var ki zaten skript in dosyalarında lang dosyaları var aynı şeyi ordan yapabilirsin

GT-I9060 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi